Zonnepanelen
Zelf groene stroom opwekken zonder moeite

Zonnepanelen

Investeren in zonnepanelen blijft een duurzame keuze. Met 100% groene stroom draag je bij aan een schonere planeet. En door zelf je energie te oogsten, ben je minder afhankelijk van torenhoge energieprijzen. Bovendien betaalt de investering zich terug, zelfs met de digitale teller.

Zonnepanelen voor bedrijven

Ook voor de energiefactuur van je bedrijf, is een investering in zonnepanelen interessant. Zeker bij een continue energiebehoefte, denk aan koelinstallaties, varkensstallen of pluimveestallen. Met zonnepanelen produceer je gratis stroom voor jouw machines, verlichting en elektrisch wagenpark. Met deze fiscaal interessante investering bespaar je energiekosten en draag je je steentje bij aan het milieu.


Maar bezint, eer je begint: de juiste dimensionering is erg belangrijk. Te veel panelen plaatsen is niet interessant. De injectiekosten voor de overtollige stroom kunnen immers hoog oplopen. Schakel hiervoor gerust onze experts in. Zij stemmen de zonnepanelen-installatie af op het verbruiksprofiel van jouw bedrijf.

Hoe werken zonnepanelen?

Een zonnepanelen-installatie bestaat uit twee belangrijke componenten: de fotovoltaïsche zonnepanelen en de omvormer. De panelen zetten zonlicht om in elektriciteit, terwijl de omvormer die elektriciteit omzet naar wisselstroom voor je elektrische toestellen.

Geen geschikt dak? Kies dan voor zonnepanelen tegen de gevel

Vandaag zijn de mogelijkheden heel uitgebreid. Zonnepanelen tegen de wand, in je wand? Het kan allemaal. Sommige systemen zijn zodanig geïntegreerd in het ontwerp van je woning, dat je ze zelfs niet ziet.

Meer weten? Lees hier de blog over esthetische gevelbekleding van zonnecellen


Bart
Bart
ploegbaas zonnepanelen

De voordelen volgens ploegbaas Bart

  • Lage energiefactuur.
  • Korte terugverdientijd.
  • 100% duurzame energie.
  • Ideaal in combinatie met een thuisbatterij.

Vraag offerte op maat aan

Maak je woning futureproof met een totaalproject


Bouw- of renovatieplannen? Dan moet je op korte tijd heel wat beslissingen nemen over je installatietechnieken.

Hoeveel zonnepanelen leg je en wat win je op je factuur? … Geen eenvoudige vragen.

Vertrouw hiervoor op onze expertise. Wij benaderen je woning als één geheel. Want als alle energietechnieken optimaal op elkaar zijn ingesteld, is je woning pas echt klaar voor de toekomst, geniet je van een lagere energiefactuur en meer wooncomfort.

Ontdek ons totaalaanbod


Zonnepanelen

Vraag je offerte voor zonnepanelen nu aan


Tevreden klanten

Het gunstige effect op onze energiefactuur is indrukwekkend. We zijn bijna volledig zelfvoorzienend.

Magda en Michel

Haal meer rendement uit je zonnepanelen door onderhoud

Zonnepanelen vragen weinig onderhoud, maar geregeld een check-up kan geen kwaad. Vooral omdat je panelen door de jaren heen vervuild kunnen geraken en hun rendement hierdoor daalt.
Heb je een onderhoudsplan bij ons, dan plannen we dit onderhoud in zodat je installatie langer zal meegaan. Ook reparatie en vervanging nemen we voor onze rekening.

Ontdek onze service


Deze technieken al bekeken?

© 2023 Ecopuur
Webdesign thinline.be