Zonnepanelen
Zelf groene stroom opwekken zonder moeite

Zonnepanelen

Investeren in zonnepanelen blijft een verstandige en rendabele keuze.

Of je nu eigenaar bent van een villa of een appartement. Of van een bedrijf, een kantoorgebouw of een industriële site. Voor je eigen, groene elektriciteit kiezen, loont altijd.  

Vraag een offerte aan voor zonnepanelen

Waarom kiezen voor zonnepanelen van Ecopuur?

Kies je voor Ecopuur? Dan kies je voor ervaring en expertise. Een betrouwbare partner die al meer dan 15 jaar kwalitatieve, duurzame energieoplossingen aanbiedt. Van de eerste tot de laatste stap, van advies tot installatie en nazorg. Op maat, en steeds met een volledige ontzorging voorop.

Kies je Ecopuur, dan kies je:

  • een betrouwbaar team aan experten
  • ervaren en gecertificeerde vakmannen
  • een service na installatie voor onderhoud en herstellingen
  • een ruim aanbod aan andere energietechnieken

Ga je voor zonnepanelen? Dan kies je voor een lagere energiefactuur en een beter EPC van je woning. Wens je de zonnepanelen meteen te combineren met andere energietechnieken? We helpen je graag verder met onze ervaring en expertise.

Vraag een offerte op maat 

Onze werkwijze

Persoonlijke begeleiding

Ecopuur begeleidt je persoonlijk gedurende het hele proces. Ons team van ervaren experts staat klaar om je te adviseren en een oplossing op maat te bieden die past bij jouw specifieke behoeften.

Vlotte installatie

Wij zorgen voor een vlotte installatie met minimale overlast. Vertrouw op onze vakbekwame installateurs en hoogwaardige materialen.

Service en onderhoud

Een goed onderhoud zorgt ervoor dat je extra lang kan genieten van je slimme energietechnieken. Wij bieden ook na de installatie de nodige ondersteuning voor service en onderhoud.

Onze zonnepanelen

  • Ecopuur biedt hoogwaardige zonnepanelen aan van gerenommeerde merken als Sunpower en JA Solar.
  • Onze panelen leveren maximale energieopbrengst en zijn duurzaam en betrouwbaar.
  • Het maximale vermogen van het meest courant verkochte paneel -voor beide merken- ligt op 440 wattpiek.
  • Met een 8 à 9-tal panelen dekt een gemiddeld gezin zijn jaarlijks elektriciteitsverbruik.

Om de gelijkstroom van de zonnepanelen om te zetten in wisselstroom (= dat is de elektriciteit die je kan gebruiken in huis of eventueel kan doorverkopen aan je energieleverancier) doen we beroep op omvormers van SMA, Huawei en GoodWe.

Wil je graag extra informatie over onze zonnepanelen om een weloverwogen keuze te maken voor uw situatie? 

Vraag een offerte op maat

Tevreden klanten

De samenwerking liep gesmeerd en Ecopuur toonde zich betrokken partij in het hele concept. Het was fijn om te zien hoe de verschillende partijen goed inspeelden op elkaar.

Magda en Michel

Ik heb ecopuur vroeg in de ontwerpfase betrokken. Waarom? Omdat zij op dat moment nog kunnen adviseren en bijsturen. Is het technische lokaal groot genoeg? Wat met kruisende leidingen? Hebben de ventilatiebuizen voldoende ruimte? Uiteindelijk zijn alle technieken met elkaar wel verbonden. Een totaalaanpak waar ik voor teken.

Architect Wim Tavernier - 5plus architecten

Ecopuur koos zeker niet de makkelijkste weg, wel de beste weg. Ze stelden een grondwaterpomp voor met drie diepteboringen. Klinkt indrukwekkend en dat is het ook. Maar het resultaat mag er zijn: het is hier aangenaam toeven, zelfs met een woonoppervlakte van 180 vierkante meter

Bente

Ecopuur neemt de tijd om alles grondig uit te leggen. Onze eerste afspraak was om 19u in Nevele. Pas om 23u stapten we buiten. Mét een goed gevoel. Hun passie en productkennis charmeerden ons.

Anneleen

Onze 29 zonnepanelen hebben hun nut al bewezen. Het energieverbruik van onze verwarming en andere toestellen vangen we hier 100% mee op. We hebben zelfs een surplus.

Sjef en Rietta - van B&B SjeRie
Zonnepanelen

Vraag je offerte voor zonnepanelen nu aan

Enkele van onze realisaties


Deze technieken al bekeken?

© 2024 Ecopuur
Webdesign thinline.be