Zonnepanelen
Lagere energiefactuur met groene stroom

Zonnepanelen

Investeren in zonnepanelen blijft een verstandige en rendabele keuze. Of je nu particulier bent of zaakvoerder van een kmo. In een villa, appartement, kantoorgebouw of op een industriële site. Voor je eigen, groene elektriciteit kiezen, loont altijd.

Zonnepanelen voor particulieren

Wil je als particulier hernieuwbare energie opwekken? Dat kan. Elke particulier kan bij Ecopuur aankloppen voor zonnepanelen. Een gezin met drie kinderen, alleenstaanden, koppels ... In een loft, herenhuis of bescheiden rijwoning. Wij zoeken een oplossing op jouw maat.

Meer over zonnepanelen voor particulieren 

Zonnepanelen voor zelfstandigen

Bakkers, kappers, kledingzaken, fotografen, schrijnwerkers … De ene zelfstandige verbruikt al meer energie dan de andere. Hoe dan ook zijn zonnepanelen een mooie investering voor jouw zaak. Want je draagt bij aan een schonere planeet en oogst 100% groene stroom.

Meer over zonnepanelen voor zelfstandigen

Zonnepanelen voor vrij beroep

Oefen je een vrij beroep uit? Ook dan komt Ecopuur graag eens langs. Zo maak je jouw notaris- of accountancykantoor, dokter- of tandartspraktijk klaar voor de toekomst. Volledig uitgerust om zelf groene stroom op te wekken zonder moeite.

Meer over zonnepanelen voor vrij beroep

Zonnepanelen voor kmo

Ook voor zaakvoerders van een kleine of middelgrote onderneming zijn zonnepanelen een waardevolle investering. Zeker als je carwash, poetsbedrijf, tomatenkwekerij … over een grote dakoppervlakte bezit. Zo betalen de panelen zich op korte termijn helemaal terug. En je kiest voor duurzaamheid en innovatie, met een blik op de toekomst.

Meer over zonnepanelen voor kmo


Deze technieken al bekeken?

© 2023 Ecopuur
Webdesign thinline.be