Domotica
Minder energieverbruik, meer comfort

Domotica

Wil je meer comfort en tegelijk een lagere energiefactuur? Installeer dan een domoticasysteem. Domotica verbindt alle energietechnieken op een intelligente manier en biedt verschillende voordelen: een lager verbruik, meer wooncomfort en minder tijdverlies.

Hoe werkt domotica?

De mogelijkheden van domotica zijn eindeloos. Doof bijvoorbeeld alle lichten met één druk op de knop. Of activeer de verwarming vanop afstand. Je kan zelfs het energieverbruik monitoren om potentiële besparingen te ontdekken.

Haal nog meer uit je domotica met een energiemanagementsysteem

Een energiemanagementsysteem, ook wel smart home genoemd, voegt een extra laag toe aan je domotica. Je wasmachine laten draaien wanneer de zon veel groene stroom levert? Dit systeem stuurt je toestel automatisch aan op het moment dat jou het hoogte rendement oplevert.

Meer weten? ONTDEK HIER ALLES OVER ENERGIEMANAGEMENT

Brecht
Brecht
sales

De voordelen volgens projectleider Brecht

  • Lagere energiekosten door een slim energiebeheer.
  • Geniet in elke kamer van de perfecte temperatuur.
  • Wissel snel en eenvoudig tussen lichtsferen.
  • Bediening vanop afstand mogelijk.
  • Het systeem is flexibel en makkelijk uit te breiden.

Vraag offerte op maat aan

Maak je woning futureproof met een totaalproject

Bouw- of renovatieplannen? Dan moet je op korte tijd heel wat beslissingen nemen over je installatietechnieken.

Welk domotica- en/of energiemanagementsysteem is geschikt voor je woning en wat win je op je factuur? … Geen eenvoudige vragen.

Vertrouw hiervoor op onze expertise. Wij benaderen je woning als één geheel. Want als alle energietechnieken optimaal op elkaar zijn ingesteld, is je woning pas echt klaar voor de toekomst, geniet je van een lagere energiefactuur en meer wooncomfort.

Ontdek ons totaalaanbod


Domotica

Vraag je offerte voor domotica nu aan


Tevreden klanten

Ecopuur neemt de tijd om alles grondig uit te leggen. Onze eerste afspraak was om 19u in Nevele. Pas om 23u stapten we buiten. Mét een goed gevoel. Hun passie en productkennis charmeerden ons.

Anneleen

Domotica onderhouden of uitbreiden

Een domoticasysteem vraagt weinig onderhoud. Merk je dat het niet meer werkt zoals jij zou willen, contacteer ons dan zeker. Wil je een uitbreiding van het systeem? Ook dat kan. Wij bekijken graag samen met jou welke toepassingen passen bij jouw woning. 

Heb je een onderhoudsplan bij ons, dan plannen we dit onderhoud in zodat je installatie langer zal meegaan.
Ook reparatie en vervanging nemen we voor onze rekening. Je ventilatiesysteem uitbreiden of aanpassen met andere functionaliteiten zoals een ventilatie met CO2-sturing? Ook hiervoor kan je bij ons terecht.

Ontdek onze service


Deze technieken al bekeken?

© 2024 Ecopuur
Webdesign thinline.be