Kies voor een totaalproject

Investeer duurzaam in technieken, en kies voor een totaalproject

Een totaalproject voor je futureproof woning

Je wilt een woning klaar voor de toekomst, maar welke technieken kies je best? En wat is er mogelijk in jouw woning, binnen je budget? Zonne- of warmtepomppanelen? Vloerverwarming of beter convectoren? 
Vertrouw op de expertise van Ecopuur en kies voor een totaalproject. Wij benaderen je woning als een geheel, zodat alle energietechnieken optimaal op elkaar ingesteld zijn. Voor een lagere energiefactuur en meer wooncomfort. 

Onze experts denken graag met je mee over de ideale mix.


De meerwaarde van een totaalproject bij Ecopuur

Een totaalproject bij Ecopuur kan op elke schaal. Van villa tot bescheiden rijwoning of appartement. Hoe dan ook, elke oplossing is op maat. Nog troeven?

  • We zoeken naar technologische oplossingen die het best passen bij jouw woning. Met objectief advies, merkonafhankelijk en steeds op maat. Maar jij hebt het laatste woord. Wij adviseren, jij kiest.
  • Betrek je ons vroeg genoeg in het project? Dan denken we proactief mee over hoe de energietechnieken binnen het ontwerp en je budget passen. 
  • Onze medewerkers staan voor je klaar. Zo zijn onze techniekers ervaren specialisten in hun vak. En kan je steeds rekenen op een projectmanager als vast contactpersoon.
  • Elk product dat we voorstellen is streng gescreend op kwaliteit.
  • Technieken geïnstalleerd? Dan onderhoud je ze best zo goed mogelijk. Bij Ecopuur kan je kiezen voor een onderhoudsplan op maat.

Zo werken we bij Ecopuur

Samenwerken als bouwprofessional?

Ben je architect, aannemer of een andere bouwprofessional? Maak dan kennis met Ecopuur. Liefst nog voor de start van het project. Dan zitten we samen met jou, de opdrachtgever en overige partijen rond de tafel. Alle wensen, expertises en perspectieven in de mix. Om zo tot het beste en meest efficiënte energetische bouwplan te komen. Dat is onze definitie van een totaalaanpak.

MEER OVER ONZE SAMENWERKING MET bouwPROFESSIONALS

Welke technieken bieden we aan?

Tevreden klanten

Ecopuur koos zeker niet de makkelijkste weg, wel de beste weg. Ze stelden een grondwaterpomp voor met drie diepteboringen. Klinkt indrukwekkend en dat is het ook. Maar het resultaat mag er zijn: het is hier aangenaam toeven, zelfs met een woonoppervlakte van 180 vierkante meter

Bente

Ecopuur stelt niet standaard de ‘Rolls Royce’ onder de toestellen voor. Ze kijken eerst naar wat budgettair verantwoord is en het beste aansluit bij onze wensen. Ze geven suggesties, maar duwen niets door. Fijn samenwerken!

Katrien - uit Reet

Ons passiefhuis/-kantoor heeft een complexe energie-installatie en dan is het goed dat je iemand hebt die het totale overzicht kan behouden. En die expertise in huis heeft!

Architect Wim Tavernier - 5plus architecten
Kies voor een totaalproject

Een totaalproject? Onze expert belt jou graag op!

Benieuwd naar de beste oplossing voor jouw woning?

Contacteer onze experten

Deze realisaties al gespot?

Bekijk onze realisaties
© 2023 Ecopuur
Webdesign thinline.be