Kies voor een totaalproject

Investeer duurzaam in technieken, wij installeren je totaalproject

Een totaalproject voor je futureproof woning

Je wilt een woning klaar voor de toekomst, maar welke technieken kies je best? En wat is er mogelijk in jouw woning, binnen je budget? Zonne- of warmtepomppanelen? Vloerverwarming of beter convectoren? 
Vertrouw op de expertise van Ecopuur en kies voor een totaalproject. Wij benaderen je woning als een geheel, zodat alle energietechnieken optimaal op elkaar ingesteld zijn. Voor een lagere energiefactuur en meer wooncomfort. 

Onze experts denken graag met je mee over de ideale mix.


De meerwaarde van een totaalproject bij Ecopuur

Een totaalproject bij Ecopuur kan op elke schaal. Van villa tot bescheiden rijwoning of appartement. Hoe dan ook, elke oplossing is op maat. Nog troeven?

  • We zoeken naar technologische oplossingen die het best passen bij jouw woning. Met objectief advies, merkonafhankelijk en steeds op maat. Maar jij hebt het laatste woord. Wij adviseren, jij kiest.
  • Betrek je ons vroeg genoeg in het project? Dan denken we proactief mee over hoe de energietechnieken binnen het ontwerp en je budget passen. 
  • Onze medewerkers staan voor je klaar. Zo zijn onze installateurs ervaren specialisten in hun vak. En kan je steeds rekenen op een projectmanager als vast contactpersoon.
  • Elk product dat we voorstellen is streng gescreend op kwaliteit.
  • Technieken geïnstalleerd? Dan onderhoud je ze best zo goed mogelijk. Bij Ecopuur kan je kiezen voor een onderhoudsplan op maat.

Zo werken we bij Ecopuur

Samenwerken als architect of bouwprofessional?

Ben je architect, aannemer of een andere bouwprofessional? Maak dan kennis met Ecopuur. Liefst nog voor de start van het project. Dan zitten we samen met jou, de opdrachtgever en overige partijen rond de tafel. Alle wensen, expertises en perspectieven in de mix. Om zo tot het beste en meest efficiënte energetische bouwplan te komen. Dat is onze definitie van een totaalaanpak.

MEER OVER ONZE SAMENWERKING MET ARCHITECTEN

MEER OVER ONZE SAMENWERKING MET BOUWBEDRIJVEN

Welke technieken bieden we aan?

Tevreden klanten

Onze ervaring met ecopuur? Ze zijn eerlijk en stellen kwaliteit voorop. Zowel op het vlak van offertes en budgetten, als in communicatie tijdens het proces. Geen loze beloftes waarbij achteraf van alles moet worden bijgestuurd en we boven budget zouden eindigen.

Bente

Op kerstdag hadden we een storing aan onze warmtepomp. We belden in de voormiddag naar Ecopuur, en in de namiddag kwam er al iemand langs om te kijken wat het probleem was

Anneleen

Omdat voor ons de lange termijn telt en omdat we milieubewust zijn, hebben we gekozen voor een pelletketel. Duurder in aankoop maar omdat pellets fors goedkoper zijn, is dit op termijn de beste investering

Koen en Christine
Kies voor een totaalproject

Een totaalproject? Onze expert belt jou graag op!

Benieuwd naar de beste oplossing voor jouw woning?

Contacteer onze experten

Deze realisaties al gespot?

Bekijk onze realisaties
© 2024 Ecopuur
Webdesign thinline.be