Onze werkwijze

Ecopuur volgt je project op, van Aanvraag offerte tot Zorg na oplevering.
Ons doel? Jou zonder zorgen laten genieten van een energie-onafhankelijke toekomstbestendige woning.

Gedetailleerd voorstel

Tijdens de eerste vergadering bekijken we jouw bouw- of renovatieplannen en de doelstellingen, in samenspraak met je architect of andere bouwprofessionals. Jij vertelt meer over jouw wensen, noden en budget. Wij geven advies op basis van onze expertise. We werken merkonafhankelijk, want niet elk toestel of elk merk is geschikt voor elke situatie. Binnen de drie weken verzamelen we alle info in een overzichtelijke, gedetailleerde offerte.

Technische voorbereiding en planning

Akkoord met de offerte? Onze calculators maken een compleet uitvoeringsdossier, uiteraard in nauw overleg met jouw architect. Ons doel? Een perfecte harmonie tussen technieken en architectuur. Daarnaast berekent onze studiedienst de warmteverliezen, leidingdiameters en andere technische parameters zodat de installatie aan alle eisen voldoet.

Als een puzzel plannen we alle werken in. Dankzij een gecentraliseerde aanpak volgt alles snel op elkaar en geniet je als klant van één aanspreekpunt.

Dries - projectleider Dries - projectleider

Uitvoering en oplevering

Onder leiding van een ervaren projectleider gaat het team aan de slag om alles met zorg te installeren. Onze techniekers zijn opgeleid met oog voor detail. Jouw garantie voor vakmanschap en kwaliteit.

Voor de finale oplevering voeren we samen de eindcontrole uit. We keren niet naar huis voor we alles nauwkeurig gecontroleerd en uitgelegd hebben.

Service na verkoop

Ook voor een onderhoud of depannage staan we klaar. Zelfs in het weekend en vakantieperiodes. Ons streefdoel is dat jij tevreden bent én dat ook blijft.

Wil je na enkele jaren de bestaande installatie uitbreiden of nieuwe energietechnieken toevoegen? Neem contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Ontdek hier alles over onze service na verkoop

Wil je professioneel advies en een offerte voor jouw project?

Laat hier je gegevens achter

© 2024 Ecopuur
Webdesign thinline.be