State of the art energietechnieken voor je klanten

Ben je architect? Zoek je een partner die je op het vlak van energietechnieken van a tot z begeleidt tijdens je bouwprojecten? Welkom bij Ecopuur. Als onderdeel van de Camino bouwgroep kan je rekenen op onze expertise en begeleiding. Van A tot Z. 

Wij begrijpen hoe cruciaal jouw visie is voor het eindresultaat. Daarom stemmen we onze technieken nauwkeurig af op de wensen van jouw klanten. Onze coördinatie zorgt ervoor dat jouw ontwerp tot in de details wordt gerealiseerd, binnen het vooropgestelde budget. Zo kan jij focussen op het creatieve, terwijl wij de technische perfectie garanderen.


De voordelen van samenwerken met Ecopuur

De sales- en ontwerpfase

Bij Ecopuur begrijpen we dat het succes van een bouw- of renovatieproject ook schuilt in de naadloze integratie van alle duurzame energietechnieken. Daarom staan we zowel jou als je eindklant bij met deskundig advies tijdens het volledige proces. We stellen de wensen van je klant daarbij voorop en streven ernaar de technieken perfect te integreren in het ontwerp.

Ons team is steeds op de hoogte van de laatste ontwerptrends en technologische ontwikkelingen. Vandaar dat we innovatieve oplossingen aanbieden die zowel praktisch als visueel aantrekkelijk zijn.

De uitvoeringsfase

Tijdens de uitvoeringsfase krijg je één aanspreekpunt: de projectleider. Hierdoor garanderen we een heldere communicatie en efficiënte voortgang wanneer ons team de technieken plaatst.

Onze projectleiders zijn grondig opgeleid door onze leveranciers, waardoor ze uitstekend op de hoogte zijn van alle technische aspecten. Ze weten precies hoe alle systemen geïnstalleerd, bediend en afgesteld moeten worden. Dit garandeert niet alleen optimale prestaties, maar stelt ons ook in staat om vooruit te denken en mogelijke knelpunten proactief aan te pakken.

De service achteraf

Bij eventuele defecten of storingen aan technieken staan we klaar om je klant op de meest efficiënte wijze te helpen. Onze servicelijn is elke dag telefonisch bereikbaar van 8 tot 17 uur voor urgente interventies. Inclusief weekends, bouwverlof en feestdagen.

Daarnaast bieden we een onderhoudsplan op maat aan. We onderhouden de installaties dan op het juiste moment en volgens de wettelijke vereisten. Dit voorkomt dat je klant zelf moet bijhouden wanneer onderhoud nodig is. Alle benodigde onderhoudswerkzaamheden worden ook in één bezoek uitgevoerd, voor maximale efficiëntie en gemak.


 

Ben je benieuwd naar meer en wil je weten hoe een samenwerking eruit kan zien?

Contacteer ons voor meer informatie


© 2024 Ecopuur
Webdesign thinline.be