Laadpalen
Je elektrische wagen thuis snel en veilig opladen

Laadpalen voor woning en bedrijf

Binnenkort zijn elektrische wagen de norm. Investeren in een laadpaal is dan goede keuze. Dat gaat niet alleen veel sneller dan met een gewoon stopcontact. Met onze slimme laadpunten controleer je ook alles vanop afstand.

Laadpalen voor bedrijven

Tegen 2026 moeten alle bedrijfswagen elektrisch rijden. Steeds meer bedrijven maken nu al die keuze. Terecht, want elektrisch rijden is ecologisch, budgetvriendelijk en fiscaal voordelig. Bovendien staan wagens vaak stil op het werk. Ideaal om op te laden. Bevat het wagenpark van jouw bedrijf heel wat elektrische auto’s? Dan kunnen we ook bij jouw werknemers thuis een laadpunt installeren. Via software verrekenen we deze laadsessies automatisch.


Hoe werkt een laadpaal?

Ons intelligent laadsysteem laadt op wanneer er groene stroom op overschot is. Ecopuur neemt alles voor zijn rekening: van technische voorbereiding tot de elektriciteitswerken. Kortom, een totaaloplossing voor je woning of bedrijf.

Het maakt niet uit of je met een Tesla, BMW, Mercedes, Jaguar of een andere elektrische wagen rijdt. Onze oplaadpunten zijn geschikt voor alle modellen.


Laadpaal tot 200% fiscaal aftrekbaar

Investeer je als bedrijf voor 31 december 2022 in publiek toegankelijke laadpalen? Dan profiteer je van een korting tot wel 200%!

Brecht
Brecht
sales

De voordelen volgens projectleider Brecht

  • Eenvoudig opladen in je eigen garage of carport.
  • Je bent niet afhankelijk van publieke laadpalen.
  • Intelligente laadcontrole via de bijhorende software.
  • Ideaal voor woningen met zonnepanelen.

Vraag offerte op maat aan

Maak je woning futureproof met een totaalproject

Bouw- of renovatieplannen? Dan moet je op korte tijd heel wat beslissingen nemen over je installatietechnieken.

Wat win je met een laadpaal voor je deur? Vertrouw hiervoor op onze expertise. Wij benaderen je woning als één geheel. Want als alle energietechnieken optimaal op elkaar zijn ingesteld, is je woning pas echt klaar voor de toekomst, geniet je van een lagere energiefactuur en meer wooncomfort.

Ontdek ons totaalaanbod


Laadpalen

Vraag je offerte voor laadpalen nu aan


Tevreden klanten

We kozen bewust voor een laadpunt. Zo zijn we niet afhankelijk van een gewoon stopcontact, waarbij de wagen meer dan 10 uur nodig heeft om te laden. Nu is het laadproces in minder dan de helft van de tijd voltooid. En dat met het overschot van zelfgeproduceerde stroom.

Jo en Joke - Merelbeke

Haal meer rendement uit je ventilatie door onderhoud

Laadpalen vragen weinig onderhoud. Merk je dat het niet meer werkt zoals jij zou willen, contacteer ons dan zeker. 

Heb je een onderhoudsplan bij ons, dan plannen we dit onderhoud in zodat je installatie langer zal meegaan.
Ook reparatie en vervanging nemen we voor onze rekening. Je ventilatiesysteem uitbreiden of aanpassen met andere functionaliteiten zoals een ventilatie met CO2-sturing? Ook hiervoor kan je bij ons terecht.

Ontdek onze service


Deze technieken al bekeken?

© 2024 Ecopuur
Webdesign thinline.be