Een modern totaalproject met een knipoog naar de Provence

Een modern totaalproject met een knipoog naar de Provence

Strakke gezinswoning, met een knipoog naar de Provence

Niet overweldigend, wel subtiel en modern. Zo brengt Stephanie Eeckhaut het Provencegevoel in deze nieuwbouw tot leven. “De buitengevel vormt een dimensiespel van bakstenen, in grootte en volume. Binnenin wordt diezelfde zuiderse toets strak doorgetrokken. Met onder andere bronzen en geelkoperen details in het kraanwerk, de verlichting en de trapleuning. Het opvallendste pronkstuk? Dat is het zwembad. Die steekt lichtjes boven het grondniveau uit, met de warme Provence op de achtergrond. Zodat het gezin elke dag dat ontspannende vakantiegevoel kan opzoeken.”

Ecopuur, dat is kwaliteit in producten én diensten

Naast het warme, strakke ontwerp koos het gezin ook voor moderne energietechnieken. Hun partner? Ecopuur. Zij zorgden voor zonnepanelen netjes ingepast op het garagedak, een geothermische warmtepomp, regenwaterrecuperatiesysteem en plafondkoeling. Ook sanitair en ventilatie werden door hen geplaatst. Een mooi totaalproject dus. “In de offertefase raad ik mijn klanten steeds aan om bij Ecopuur aan te kloppen. Want Ecopuur biedt het beste van twee werelden voor alle partijen: kwaliteit in producten én diensten. Ze leveren uitstekende producten af en handelen transparant, eerlijk en flexibel.

Kijk nu binnen dit project. Door een ommezwaai in de planning moesten de afvoerleidingen voor regenwater erg plots geïnstalleerd worden. Samen met Ecopuur en twee andere partijen stemden we meteen onze agenda’s op elkaar af, en kijk, het is ons gelukt. De dag erna stond Ecopuur klaar. Toegegeven, zulke last-minutewijzigingen gaan we liever uit de weg, maar als het dan toch eens moet, weet ik: op Ecopuur kan je rekenen.”

Een partner met ervaring in plafondkoeling

De klant kiest steeds vaker voor plafondkoeling. Die houdt je huis, ook op de warmste zomerdagen, comfortabel fris. Een wijze beslissing, want de voordelen tellen op. “Dit was mijn eerste project met plafondkoeling. In het beton van het gewelf op het gelijkvloers, en in het pleisterwerk van het hellend plafond op het eerste verdiep. Dat vergde wat opzoekwerk, maar de ervaring en kennis van Ecopuur stelden me wel gerust. Met tal van gelijkaardige projecten op de teller, kenden ze de do’s en don’ts al. Dat is ook zo fijn aan samenwerken met Ecopuur: ze zijn steeds mee met de nieuwste trends op de energiemarkt. Een grote plus, als klant en partner.”

Ga je ook voor een totaalproject? Contacteer onze experts voor advies op maat!

Contacteer Ecopuur

Architect: Stephanie Eeckhaut
Fotograaf: Annick Vernimmen


Heb je deze realisaties al gespot?

Alle realisaties

© 2024 Ecopuur
Webdesign thinline.be