Zonnepanelen voor professionelen

Zonnepanelen voor professionelen

Een investering op jouw maat

Je bent zelfstandige, iemand met een vrij beroep of zaakvoerder van een kmo, én je wilt zonnepanelen. Strak plan. Zeker in een pand met continu en relatief hoge energiebehoeftes voor machines, verlichting en een elektrisch wagenpark. Of misschien maak je gebruik van koelinstallaties of stallen. Kies je voor zonnepanelen, dan kies je voor groene stroom, helemaal zelf opgewekt en goed voor jouw portemonnee.

Maar weet: de juiste dimensionering is erg belangrijk. Niet te veel of te weinig, maar de juiste hoeveelheid zonnepanelen op de meest rendabele plek. Op maat van het verbruikersprofiel van je bedrijf. Resultaat? Maximaal duurzaam rendement. Zo kan jij zorgeloos genieten van groene stroom en een gevoelig lagere energiefactuur.

Vraag offerte op maat aan


Hoe werken zonnepanelen?

Een zonnepanelen-installatie bestaat uit twee belangrijke componenten: de fotovoltaïsche zonnepanelen en de omvormer. De panelen zetten zonlicht om in elektriciteit, terwijl de omvormer die elektriciteit omzet naar wisselstroom voor je elektrische toestellen.

Ga een stapje verder met warmtepomppanelen

Warmtepomppanelen zijn hybridezonnepanelen die zonne-energie omzetten in elektriciteit én warmte. Twee vliegen in één klap dus. In combinatie met een warmtepomp heb je een complete oplossing voor duurzame warmte en stroom. Iets voor jouw woning?

Meer over zonnepanelen voor professionelen


Wat leveren zonnepanelen je op als bedrijf?

  • De gegarandeerde return on investment
  • Verschillende oriëntaties
  • Een futureproof bedrijfspand
  • Groene imago

Meer weten over de voordelen van zonnepanlen voor jouw bedrijf? Klik snel door via onderstaande knop.

Lees meer >>


Zonnepanelen voor professionelen

Vraag je offerte voor zonnepanelen voor professionelen nu aan


Tevreden klanten

Het gunstige effect op onze energiefactuur is indrukwekkend. We zijn bijna volledig zelfvoorzienend.

Magda en Michel

Haal meer rendement uit je zonnepanelen door onderhoud

Zonnepanelen vragen weinig onderhoud, maar geregeld een check-up kan geen kwaad. Vooral omdat je panelen door de jaren heen vervuild kunnen geraken en hun rendement hierdoor daalt.
Heb je een onderhoudsplan bij ons, dan plannen we dit onderhoud in zodat je installatie langer zal meegaan. Ook reparatie en vervanging nemen we voor onze rekening.

Ontdek onze service


Maak je woning futureproof met een totaalproject

Bouw- of renovatieplannen? Dan moet je op korte tijd heel wat beslissingen nemen over je installatietechnieken.

Hoeveel zonnepanelen leg je en wat win je op je factuur? … Geen eenvoudige vragen.

Vertrouw hiervoor op onze expertise. Wij benaderen je woning als één geheel. Want als alle energietechnieken optimaal op elkaar zijn ingesteld, is je woning pas echt klaar voor de toekomst, geniet je van een lagere energiefactuur en meer wooncomfort.

Ontdek ons totaalaanbodDeze technieken al bekeken?

© 2023 Ecopuur
Webdesign thinline.be