Ons eerste ESG-rapport

Ons eerste ESG-rapport

Dat we bij Ecopuur veel met duurzaamheid bezig zijn, is geen geheim. Wist je dat we hier veel verder in gaan dan enkel het ecologische aspect? Als onderdeel van de Camino Group proberen we mee te bouwen aan een betere maatschappij.

Bij Ecopuur zetten we volop in op hernieuwbare energie en creëren we duurzame omgevingen waar mensen zich thuis voelen. Dat geldt niet enkel voor woningen die we energetisch verbeteren. We waken er bijvoorbeeld ook over dat onze medewerkers zich goed voelen en kunnen blijven groeien in hun rol. We moedigen iedereen steevast aan om te blijven leren en innoveren. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat permanent op onze radar.

Hoe goed we in dit hele opzet slagen houden we bij in een ESG-rapport, waarbij ESG komt van Environmental, Social & Governance en staat voor de impact die we als entiteit binnen de Camino Group creëren om een duurzame en inclusieve toekomst na te streven. Ben je benieuwd naar het verslag van 2022? Je kan het hier downloaden en inkijken.  

In het rapport ontdek je al onze inspanningen om onze impact op het milieu te verminderen en sociale duurzaamheid te bevorderen.

Veel leesplezier.
 

Ecopuur als erkend partner voor jouw zonnepaneleninstallatie
Actueel

Ecopuur als erkend partner voor jouw zonnepaneleninstallatie

Ecopuur is een toonaangevende speler in de sector van zonnepaneleninstallaties. We streven er voortdurend naar om onze expertise en kwalificaties verder uit te breiden, zodat we onze klanten de best mogelijke dienstverlening kunnen bieden. Naast onze erkenning als SMA Advance Solar Installer hebben we nog andere certificeringen en kwalificaties op het gebied van zonne-energie. Profiteer ervan bij je nieuwe zonnepaneleninstallatie!

Nu lezen