Ecopuur als erkend partner voor jouw zonnepaneleninstallatie

Ecopuur als erkend partner voor jouw zonnepaneleninstallatie

Ecopuur is een toonaangevende speler in de sector van zonnepaneleninstallaties. We streven er voortdurend naar om onze expertise en kwalificaties verder uit te breiden, zodat we onze klanten de best mogelijke dienstverlening kunnen bieden. 

Onze certificaten & kwalificaties

  • Rescert-certificering
  • Sunpower Premium Partner
  • SMA Advance Solar Installer
  • GoodWe Plus+ Installer

Een van onze belangrijkste certificeringen is de Rescert-certificering. Het is een belangrijk kwalificatieprogramma dat wordt toegekend aan professionals in de zonne-energiesector. Deze erkenning toont aan dat we beschikken over gekwalificeerde professionals die de nodige expertise hebben om hoogwaardige zonnepaneleninstallaties te realiseren.

Daarnaast zijn we verheugd om te melden dat we Sunpower Premium Partner zijn. Sunpower is een gerenommeerd merk op het gebied van zonne-energie. Onze samenwerking met hen stelt ons in staat om zonnepanelen van topkwaliteit aan te bieden aan onze klanten. Als Sunpower Premium Partner hebben we directe toegang tot de nieuwste technologieën en producten op het gebied van zonne-energie.

SMA Advance Solar Installer word je niet zomaar. Onze medewerkers legden met succes een test af waarbij de kennis en vaardigheden in verband met het ontwerp, installatie en service van zonnestroominstallaties gecontroleerd werden door omvormerfabrikant SMA. Het voordeel voor onze klanten? We bieden hen de zekerheid dat ze kunnen vertrouwen op onze expertise en ons vakmanschap bij het installeren van hun zonnepanelen.

Bovendien zijn we trots op onze erkenning als GoodWe Plus+ Installer. GoodWe is een vooraanstaande fabrikant van omvormers voor zonne-energiesystemen. Als GoodWe Plus+ Installer hebben we uitgebreide kennis en ervaring met de producten van GoodWe. Dit stelt ons in staat om onze klanten de meest geavanceerde omvormers aan te bieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Bij Ecopuur geloven we in duurzaamheid en willen we onze klanten helpen bij het realiseren van groene energieoplossingen. Of het nu gaat om residentiële of commerciële projecten, we streven ernaar om de beste oplossingen op maat aan te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten.

Lees meer op over onze aanpak hier