Esthetische zonnepanelen met de X-Roof en X-Tile van Wevolt

Esthetische zonnepanelen met de X-Roof en X-Tile van Wevolt

Je zonnepanelen en dak in één systeem? De markt is er klaar voor. Daarom ging Ecopuur in zee met producent Wevolt, onderdeel van Wienerberger. Met hun nieuwste modellen, X-Roof en X-Tile krijg je een toekomstgericht, esthetisch en flexibel alternatief voor het klassieke zonnepaneel. Voor zowel nieuwbouw als grondige renovaties. Waar duurzaamheid en esthetiek elkaar vinden.

X-Roof en X-Tile: zonnepanelen en dak in één systeem

Het laatste decennium stond vooral in teken van het traditionele zonnepaneel. Een grondig uitgewerkte technologie die zonne-energie omzet in elektriciteit. Maar vandaag is de markt klaar voor een vervolg. Een fraaier vervolg. Want voor velen blijven de klassieke zonnepanelen een doorn in het oog. Zo nemen ze het authentieke karakter van je woning weg. Ook de montage van de dakhaken en rails waarop ze rusten, vraagt wel wat werk. Het kan echter anders. Met de X-Roof en X-Tile van Wevolt combineert Ecopuur je dak en zonnepanelen in één systeem.
 

Duurzaamheid en esthetiek met Wevolt en Ecopuur

De X-Roof is een volledig dakvervangend geheel. Zo zijn de zonnepanelen elegant in het dakvlak geïntegreerd. Terwijl de Wevolt X-Tile panelen netjes opgaan in een geheel van keramische dakpannen. Zowel de X-Roof als de X-Tile vallen nauwelijks op. En combineren een toekomstgericht energiealternatief met een mooi dakvlak. Strak, waterdicht, vuur- en windbestendig. Met duurzaamheid en esthetiek hand in hand.

Nog voordelen van de X-Roof en X-Tile

Naast het esthetische, hebben Wevolt-producten nog wat voordelen te bieden. Zo zet je met de X-Roof en X-Tile alles in op één materiaal, in de plaats van én panelen, én dakpannen. Door het alles-in-éénprincipe loopt de installatie ook vlotter, ook bij renovaties, waardoor de totale meerkost van de techniek beperkt blijft. En wees gerust, deze systemen worden op dezelfde manier geplaatst als standaard dakpannen of -leien. Waardoor de dakwerker meteen aan de slag kan. Ook zijn ze een stuk flexibeler door hun kleinere formaat. Waar je bij standaard zonnepanelen vastzit aan de twee vierkante meter, kan je de hoeveelheid kilowattpiek bij de X-Roof en X-Tile meer variëren . Al raadt Ecopuur aan je dak altijd zo vol mogelijk te leggen. Zeker met de geëlektrificeerde toekomst voor de deur.

 

Wevolt als onderdeel van Wienerberger

Wienerberger is Europees marktleider in de productie en verkoop van stenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Porotherm, Terca en Koramic.

In België tellen we 11 productievestigingen, 2 showrooms en een hoofdzetel. Dagelijks zetten meer dan 1.100 enthousiaste medewerkers zich in om kwalitatieve producten te ontwikkelen, produceren en klantgerichte oplossingen uit te werken.

Wevolt België, een binnen Wienerberger opgerichte entiteit die gebouwgeïntegreerde zonnesystemen commercialiseert, brengt X-Roof en X-Tile nu ook naar de Belgische markt.

Meer weten over de X-Roof of de X-Tile van Wevolt?

Ontdek alles over de X-tile panelen die je perfect kan integreren op een dak met keramische pannen.

Wil je liever een volledig dakvervangend systeem? Dan is X-Roof hier de oplossing voor.

Accumulatoren of puur elektrische vloerverwarming: wat verandert er voor jou?
Technieken

Accumulatoren of puur elektrische vloerverwarming: wat verandert er voor jou?

Verwarm jij je woning met accumulatoren of elektrische vloerverwarming? Weet dat er op korte termijn veel verandert. Zo wordt het goedkope nachttarief afgebouwd, om in 2028 helemaal te verdwijnen. Deze maatregel zet een aantal andere wijzigingen in gang die vandaag en vooral morgen een impact hebben op je energiefactuur. We zetten ze in deze blog op een rij. En, we nodigen je uit voor onze webinar op 29 april. Want voor alles is er een oplossing.

Nu lezen
Wat leveren zonnepanelen je op als bedrijf?
Technieken

Wat leveren zonnepanelen je op als bedrijf?

Zonnepanelen op je dak als kmo? Dat levert heel wat voordelen op. Zeker wanneer je een groot dakoppervlak hebt dat momenteel nog onbenut is. Met een gegarandeerde return on investment maak je je bedrijfspand zo futureproof. Mee met de klimaatdoelstellingen, en met een groener imago als eindresultaat. Dat komt van pas, want duurzaamheid dragen je klanten en werknemers steeds hoger in het vaandel. Op zoek naar expertise voor je zonnepaneleninstallatie? Contacteer Ecopuur voor advies op maat.

Nu lezen