Tevreden met Ecopuur als deskundige partner in duurzame technieken

Tevreden met Ecopuur als deskundige partner in duurzame technieken

Ondersteuning van aanvraag tot oplevering

Architectenbureau Bernard De Clerck bouwt al meer dan 25 jaar aan een indrukwekkend portfolio. In zijn ontwerpen heeft De Clerck altijd aandacht voor het geheel: voor het huis zelf maar ook voor de eigenheid van de omgeving, de geschiedenis, authentieke materialen ... Samen met zijn team realiseerde hij tal van projecten in binnen- en buitenland. Van klassieke villa’s tot luxueuze hotels en vakantieverblijven. Ook het interieur en de tuin neemt hij vaak voor zijn rekening. Alles mooi in harmonie. Wat hem nog typeert? Hij ondersteunt de opdrachtgevers bij alle aspecten van het bouwproject: van advies en ontwerp tot oplevering van het eindproduct. Een visie op klantenservice die hij deelt met Ecopuur. Geen wonder dat beide partijen het zo goed met elkaar konden vinden.

Klassiek hedendaags wonen

Als voorbeeld kan deze villa tellen. Authentiek en monumentaal. De schuren zien er exact uit als vroeger en ook de façade knipoogt naar het verleden. Maar verder voldoet heel de woning aan hedendaags wooncomfort. De bouwheer heeft ondertussen ook een wijngaard aangelegd.

Anticiperen op plannen

De architecten van De Clerck tekenden ook het interieur. “Tijdens de uitvoering verliep de samenwerking vlekkeloos. Ecopuur interpreteerde onze interieurplannen op de juiste manier. Je voelde meteen dat ze tonnen ervaring hebben en dat ze weten hoe ze moeten anticiperen op plannen. Ze zullen nooit zomaar ergens een leiding leggen want ze weten dat esthetiek voor de klant belangrijk is. Communicatie is dan ook een van hun sterkste troeven. Niet alleen naar ons maar ook naar de bouwheer. Techniekers zijn steeds aanspreekbaar en denken mee. Als tijdens de werfvergadering blijkt dat er nog iets moet aangepast worden dat oorspronkelijk niet voorzien was, dan stellen ze constructief oplossingen voor.”

Of Carmen Ecopuur zou aanraden aan collega-architecten? “Absoluut, vooral omdat ze constructief meedenken en zich helemaal inleven in het project. In de afwerking zijn ze zeer correct en nauwkeurig. Als je op zoek bent naar een sparringpartner in duurzame technieken dan ben je bij Ecopuur aan het juiste adres.”

 

Ook een sparringpartner in duurzame energietechnieken nodig? Contacteer ons.

De opbrengst van je zonnepanelen monitoren
Technieken

De opbrengst van je zonnepanelen monitoren

Heb je een zonnepaneleninstallatie? Dan vraag je je soms af: wekken ze wel voldoende energie op? En waarom schommelt de opbrengst maandelijks? Vragen die onze servicedienst geregeld beantwoordt, en vooral: meteen aanpakt. Ontdek in deze blog hoe je de opbrengst van je panelen nakijkt, waarom die soms schommelt, en wat Ecopuur eraan kan doen. Wil je gerust en zeker zijn? Kies dan een van onze onderhoudsplannen voor een proactieve check-up.

Nu lezen
Eerste Belgische woning met esthetische gevelbekleding van zonnecellen
Technieken

Eerste Belgische woning met esthetische gevelbekleding van zonnecellen

Ecopuur heeft een primeur vast. We plaatsten voor het eerst een esthetische gevelbekleding met zonnecellen bij een residentiële woning in België. In tegenstelling tot de traditionele zonnepanelen op de daken, maken de Pixasolar-panelen deel uit van de gevelbekleding van de woning. We slaagden erin om met deze zonnecellen het design van het huis naar een hoger niveau te tillen. Een energiegevel met zonnecellen wordt zo een interessant alternatief voor traditionele zonnepanelen.

Nu lezen