Onderhoudsplan op maat van je energietechnieken

Onderhoudsplan op maat van je energietechnieken

Duurzaam bouwen betekent ook zorgen dat water- en energietechnieken lang meegaan. Preventief onderhoud is hier de sleutel. Zo bespaar je kosten en energie. Maar wat met die tijdrovende opvolging? Dat nemen we vanaf 2022 over met een persoonlijk onderhoudsplan voor al je technieken.

Waarom kiezen voor een onderhoudsplan?

One-stop

Totaaloplossing betekent ook totaal onderhoud. Van verwarming en sanitair tot ventilatie en zonnepanelen. Het voordeel: één afspraak en één aanspreekpunt voor een volledige check-up.

Op maat en flexibel

Sommige technieken vragen om een frequenter onderhoud, andere – denk maar aan een condensatieketel – zijn dan weer wettelijk vastgelegd. Wij houden dat voor je in de gaten en stellen op het juiste moment enkele data voor.

Korting op andere interventies

Voorkomen is beter dan genezen, maar soms gaat er iets stuk. Met een onderhoudsplan bieden we een vaste korting van 25 euro excl. btw op onze tussenkomst.

Eigen techniekers nemen tijd voor kwaliteit

Onze techniekers blijven via opleidingen op de hoogte van de laatste technieken en oplossingen, over verschillende merken heen. Ook tijdens hun bezoek houden ze hun ogen open en oren gespitst. Warmt het water snel genoeg op? Klinkt de radiator zoals het hoort? Zo detecteren ze vroegtijdig mogelijke defecten.

Onderhoud, interventie, vervanging en uitbreiding

Het onderhoudsplan is maar een onderdeel van onze service na verkoop. Je kan ook op ons rekenen voor depannage bij defecten, interventies bij technieken (al dan niet nog in garantie) en het opsporen van problemen met geavanceerde technieken.

Is de installatie aan vervanging toe? Wij bekijken welke technieken het best in aanmerking komen. Meer rendement uit je technieken halen? Wij denken mee. Zonnepanelen combineren met een thuisbatterij bijvoorbeeld. Da’s duurzaamheid all the way!

Meer weten over het onderhoudsplan

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

 

Ecopuur als erkend partner voor jouw zonnepaneleninstallatie
Actueel

Ecopuur als erkend partner voor jouw zonnepaneleninstallatie

Ecopuur is een toonaangevende speler in de sector van zonnepaneleninstallaties. We streven er voortdurend naar om onze expertise en kwalificaties verder uit te breiden, zodat we onze klanten de best mogelijke dienstverlening kunnen bieden. Naast onze erkenning als SMA Advance Solar Installer hebben we nog andere certificeringen en kwalificaties op het gebied van zonne-energie. Profiteer ervan bij je nieuwe zonnepaneleninstallatie!

Nu lezen