Landelijk jasje, tijdloos resultaat

Landelijk jasje, tijdloos resultaat

De keuze voor Ecopuur

Door een samenloop van omstandigheden kwam de bouwheer bij Ecopuur terecht. “Dat zij het technische totaalplaatje voorzien, van vloerverwarming tot warmtepomp, trok ons over de streep. En bovendien werkte onze architect, Stephane Boens, al eerder succesvol samen met Ecopuur. Hij sprak vol lof over hun samenwerking en expertise. Genoeg redenen om vol vertrouwen voor Ecopuur te kiezen.”

Een luisterend oor en goed teamwerk

De stap tot een verkennend gesprek werd snel gezet. “Tijdens een eerste kennismaking luisterde Ecopuur aandachtig naar onze verwachtingen. En die van de architect.
Daardoor zaten we meteen op dezelfde golflengte. Een drietal gesprekken later stelden ze het technisch plan voor. En jawel, ze slaagden erin de technieken en het ontwerp van de architect samen te smelten tot een harmonieus geheel.

Een mooi voorbeeld hiervan? De esthetisch opgeborgen ventilatie-unit binnenin. Elke millimeter deed ertoe zodat we niet moesten inboeten aan het charmante karakter van de woning. En dat lukte, want geen kat die de unit opmerkt. Allemaal door vlotte communicatie tussen ons, de architect en Ecopuur. ”

Tot in de puntjes, voor jouw comfort

De opgeborgen ventilatie-unit toont Ecopuurs kunde voor details en esthetisch comfort. Exact waar de bouwheer naar op zoek was. Want voor hem draaide het om meer dan een goede basiswoning. “De stijlvolle en functionele details maken onze woning af. We wilden een moderne, toekomstgerichte woning, maar met een landelijke toets.”

Om de charmante toets te behouden, mochten de moderne technieken niet in het oog springen. “Het vergde wat voorbereidingswerk, maar het resultaat mag er zijn. Want ook functioneel comfort staat bij Ecopuur centraal. Zo stelden ze voor om een externe boiler te installeren in de keuken. Warm water stroomt binnen de seconde door de kraan. Een modern, technisch detail, maar met meer comfort als resultaat.”

Persoonlijke begeleiding waarop je kan rekenen

Het fijnste aan de samenwerking met Ecopuur? De bereikbaarheid en persoonlijke begeleiding. “Zo een bouwproject, dat is volhouden. Doorbijten. Want er wordt veel van de bouwheer verwacht. En dan ben je maar beter omringd door de juiste professionals die je door de keuzes heen gidsen, je adviseren, hun verantwoordelijkheid opnemen en vooral bereikbaar zijn wanneer je ze nodig hebt. Dat was bij Ecopuur zeker het geval. De studie van Bram over de volumes en het verbruik toonde aan welke technieken en toestellen we het best kozen. Advies van de bovenste plank. En projectbegeleider Brecht beantwoordde vragen op maat en korte termijn. Hij stond steeds klaar.”

Ga je ook voor een totaalproject? Contacteer onze experts voor advies op maat!

Contacteer Ecopuur

Architect: Stephane Boens
Fotograaf: Artifix


Heb je deze realisaties al gespot?

Alle realisaties

© 2024 Ecopuur
Webdesign thinline.be