3 redenen waarom je met een onderhoud meer uit je technieken haalt

3 redenen waarom je met een onderhoud meer uit je technieken haalt

Geïnvesteerd in water- en energiezuinige technieken? Dan wil je hier zo lang mogelijk van genieten. Denk daarom tijdig aan een onderhoud. Waarom dit zo belangrijk is, ontdek je in deze blog.

1. Je geniet langer van je technieken

Met een frequent onderhoud verleng je de levensduur van je technieken. Preventie is de sleutel. Jij gaat toch ook elk jaar op controle bij de tandarts om erger te voorkomen? Idem voor je technieken. Onze techniekers bespeuren de minste hapering zodat ze kunnen ingrijpen voor verdere slijtage optreedt. Zo verschonen ze de filters van je regenwaterpomp, waardoor het water vlotjes blijft doorsijpelen. En worden de kanalen van het ventilatiesysteem gereinigd om ze geruisloos de binnenlucht te laten zuiveren.

Wil je weten hoe je alles uit je technieken kan halen met een onderhoud op maat?

Schrijf je in voor onze webinar op 14 of 15 juni

2. Je technieken renderen optimaal

Met een regelmatige check-up haal je meer uit je technieken en win je aan comfort. Onze techniekers laten niets aan het toeval over en regelen bij waar nodig. Ook je portemonnee vaart er wel bij. Want perfect afgestemde technieken betekenen ook zuinige technieken. Zo stellen onze techniekers de temperatuur van je warmtepomp op maat in. Niet te hoog, niet te laag. Hierdoor gebruik je enkel de nodige energie om lekker warm te blijven. Meer voorbeelden kom je te weten tijdens onze webinar.

3. Je blijft (wettelijk) in orde en op je gemak

En soms moet je gewoon in orde zijn en is een onderhoud wettelijk verplicht. Denk maar aan je cv-installatie die je (twee)jaarlijks moet laten checken of aan de verplichte controle van bepaalde airco's.

Een onderhoud(splan) bij Ecopuur? Volg de webinar

Je ziet het: een check-up van je technieken is van groot belang. En bovenstaande drie redenen zijn nog maar het topje van de ijsberg. Wil je hier meer over weten? Bijvoorbeeld welke interventies nodig zijn bij welke techniek? En vooral: hoe Ecopuur je bij de planning van het onderhoud ondersteunt? Kom het te weten tijdens de webinar ‘Haal alles uit je technieken met een onderhoud op maat’ op 14 of 15 juni.

Schrijf je in voor de webinar

Eerste Belgische woning met esthetische gevelbekleding van zonnecellen
Technieken

Eerste Belgische woning met esthetische gevelbekleding van zonnecellen

Ecopuur heeft een primeur vast. We plaatsten voor het eerst een esthetische gevelbekleding met zonnecellen bij een residentiële woning in België. In tegenstelling tot de traditionele zonnepanelen op de daken, maken de Pixasolar-panelen deel uit van de gevelbekleding van de woning. We slaagden erin om met deze zonnecellen het design van het huis naar een hoger niveau te tillen. Een energiegevel met zonnecellen wordt zo een interessant alternatief voor traditionele zonnepanelen.

Nu lezen
Kan een thuisbatterij je energiefactuur binnen de perken houden?
Technieken

Kan een thuisbatterij je energiefactuur binnen de perken houden?

“Dat we intelligenter met onze elektrische toestellen moeten omspringen.” Bart Bossyns, general manager bij BlueSky Energy, windt er geen doekjes om. Tegelijk je vaatwasser, inductieplaat en laadpaal op volle lading laten draaien is verre van slim. Of je zou al voldoende zonnepanelen moeten combineren met een thuisbatterij. Inderdaad, thuisbatterij. The word is out. Maar wat is een thuisbatterij juist? En waarom zou je kiezen voor een zoutwaterbatterij? Welke rol speelt ze in het verhaal van het capaciteitstarief? De ongezouten waarheid van Bart Bossyns.

Nu lezen