3 redenen waarom je met een onderhoud meer uit je technieken haalt

3 redenen waarom je met een onderhoud meer uit je technieken haalt

Geïnvesteerd in water- en energiezuinige technieken? Dan wil je hier zo lang mogelijk van genieten. Denk daarom tijdig aan een onderhoud. Waarom dit zo belangrijk is, ontdek je in deze blog.

1. Je geniet langer van je technieken

Met een frequent onderhoud verleng je de levensduur van je technieken. Preventie is de sleutel. Jij gaat toch ook elk jaar op controle bij de tandarts om erger te voorkomen? Idem voor je technieken. Onze techniekers bespeuren de minste hapering zodat ze kunnen ingrijpen voor verdere slijtage optreedt. Zo verschonen ze de filters van je regenwaterpomp, waardoor het water vlotjes blijft doorsijpelen. En worden de kanalen van het ventilatiesysteem gereinigd om ze geruisloos de binnenlucht te laten zuiveren.

Wil je weten hoe je alles uit je technieken kan halen met een onderhoud op maat?

Schrijf je in voor onze webinar op 14 of 15 juni

2. Je technieken renderen optimaal

Met een regelmatige check-up haal je meer uit je technieken en win je aan comfort. Onze techniekers laten niets aan het toeval over en regelen bij waar nodig. Ook je portemonnee vaart er wel bij. Want perfect afgestemde technieken betekenen ook zuinige technieken. Zo stellen onze techniekers de temperatuur van je warmtepomp op maat in. Niet te hoog, niet te laag. Hierdoor gebruik je enkel de nodige energie om lekker warm te blijven. Meer voorbeelden kom je te weten tijdens onze webinar.

3. Je blijft (wettelijk) in orde en op je gemak

En soms moet je gewoon in orde zijn en is een onderhoud wettelijk verplicht. Denk maar aan je cv-installatie die je (twee)jaarlijks moet laten checken of aan de verplichte controle van bepaalde airco's.

Een onderhoud(splan) bij Ecopuur? Volg de webinar

Je ziet het: een check-up van je technieken is van groot belang. En bovenstaande drie redenen zijn nog maar het topje van de ijsberg. Wil je hier meer over weten? Bijvoorbeeld welke interventies nodig zijn bij welke techniek? En vooral: hoe Ecopuur je bij de planning van het onderhoud ondersteunt? Kom het te weten tijdens de webinar ‘Haal alles uit je technieken met een onderhoud op maat’ op 14 of 15 juni.

Schrijf je in voor de webinar

Droogteplan? Recycleer zelf je huishoudelijk afvalwater met Hydraloop
Trends

Droogteplan? Recycleer zelf je huishoudelijk afvalwater met Hydraloop

Komt er straks nog water uit de kraan? Een terechte vraag als je bedenkt dat kurkdroge zomers de laatste jaren meer regel zijn dan uitzondering. De stand van het grondwater is zorgwekkend. Daarom komt Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) nu met een droogteplan. Iedereen zal een tandje moeten bijsteken om droogte tegen te gaan. Water recycleren is één van de pistes. Hydraloop past perfect in dat plaatje.

Nu lezen