Zonnepanelen voor je woning of bedrijf

Je wilt investeren in zonnepanelen? Uitstekend idee. Want door zelf elektriciteit op te wekken bespaar je op je elektriciteitsfactuur. De stroom is 100% duurzaam. En de investering betaalt zich op relatief korte tijd terug. 

Een PV-installatie is interessant voor zowel particulieren als bedrijven.

Zonnepanelen voor jouw woning

Wil je zonnepanelen integreren in je nieuwe woning? Of zonnepanelen plaatsen op een bestaande woning? EcoPuur installeert panelen van superieure kwaliteit. Inclusief vlekkeloze afwerking en heldere garanties. 

Ontdek onze zonnepanelen voor woningen

Zonnepanelen in je tuin

Zonnepanelen kan je ook plaatsen op garages en tuinhuizen. Ideaal om nog meer gratis elektriciteit te produceren. Meer weten over de mogelijkheden?

Vraag raad aan onze adviseur

Zonnepanelen en laadoplossingen

Je hebt ongetwijfeld heel wat vragen over laadpalen voor elektrische wagens. Is mijn elektriciteitsnet hiervoor geschikt? Hoe houd ik mijn verbruik bij? Doe ik er goed aan om zonnepanelen te plaatsen om het extra verbruik op te vangen?

De ecopuur adviseurs begeleiden je bij al die vraagstukken. Zij gaan met jou op zoek naar de juist technologieën voor jouw project. 

Vul het formulier in en bezorg ons zoveel mogelijk informatie over je project. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
new-year-goals-concept-empty-asphalt-road-sunset-and-happy-new-year-2021

7 argumenten om te blijven investeren in zonne-energie

  • 12 januari

Een nieuw jaar, nieuwe regels. Vanaf 2021 gaat de terugdraaiende teller op de schop. En dat is goed nieuws! Want zonne-energie blijft een investering die rendeert.

Lees verder