Zonnepanelen voor je bedrijf

Laat je bedrijf draaien op de energie van de zon

Heeft je bedrijfsgebouw een groot onbenut dakoppervlak? Plaats dan zonnepanelen. Die produceren gratis stroom voor jouw machines, verlichting en elektrisch wagenpark. Met deze fiscaal interessante investering bespaar je energiekosten en draag je je steentje bij aan het milieu.

 

PIXASOLAR: esthetische zonnepanelen voor dak en gevel

Esthetiek en zonnepanelen, het blijft een moeilijk huwelijk. Uiteraard wil je gaan voor duurzaamheid. Maar niet ten koste van architectuur. Herkenbaar? Met PIXASOLAR doorbreek je dit dilemma. Zonnepanelen als dak- of gevelbedekking met een ‘trompe l’oeil-effect’ van bijvoorbeeld marmer. Niemand die het verschil opmerkt. Of toch. Want met deze techniek maak jij het verschil: voor je ontwerp en voor een groener klimaat.

Voortaan hoef je als bouwheer dus niet meer te kiezen tussen duurzaamheid en esthetiek. Met PIXASOLAR combineer je beide.

Meer info over Pixasolar

Installatie zonnepanelen als onderdeel van nieuwbouw of renovatieproject?

Past de installatie van zonnepanelen binnen je (ver)bouwproject? Vul dan onderstaande vragenlijst in en bezorg ons zoveel mogelijk informatie over je project.

Beschik je over bouwplannen? Voeg die gerust toe. Hoe meer we weten, hoe beter we je kunnen adviseren. Onze adviseurs bestuderen je aanvraag, geven advies over de meest geschikte technologieën en doen je een gedetailleerd voorstel.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek onze Car Packs:

Elektrisch laden met zonne-energie

Maak kennis met onze Car Packs voor organisaties: zonnepanelen en laadpalen in één. Deze pakketten zijn afgestemd op je bedrijf, wagenpark en gebouw. Zo komt deze geïntegreerde laadoplossingen perfect tegemoet aan de parkeer-, energie- en laadbehoeften. 

 

 

Ontdek Car Packs voor je bedrijf

ecopuur nieuws