Zonnepanelen tegen de gevel

 

 

Horizontaal tegen of verticaal in de wand?

 

Tegen de wand

De zonnepanelen worden dan met montagedriehoeken aan de muur gehecht. Je kan dit vergelijken met een zonneluifel of schuin afdakje. Twee voor de prijs van een.

In de wand

Dit is de meest esthetische keuze. De speciaal ontworpen frames integreren zich mooi in je gevel. Niemand die het opmerkt, behalve jij: een mooie besparing op je energiefactuur.

PIXASOLAR: esthetische zonnepanelen voor dak en gevel

Esthetiek en zonnepanelen, het blijft een moeilijk huwelijk. Uiteraard wil je gaan voor duurzaamheid. Maar niet ten koste van architectuur. Herkenbaar? Met PIXASOLAR doorbreek je dit dilemma. Zonnepanelen als dak- of gevelbedekking met een ‘trompe l’oeil-effect’ van bijvoorbeeld marmer. Niemand die het verschil opmerkt. Of toch. Want met deze techniek maak jij het verschil: voor je ontwerp en voor een groener klimaat.

Voortaan hoef je als bouwheer dus niet meer te kiezen tussen duurzaamheid en esthetiek. Met PIXASOLAR combineer je beide.

Meer info over Pixasolar?
new-year-goals-concept-empty-asphalt-road-sunset-and-happy-new-year-2021

7 argumenten om te blijven investeren in zonne-energie

  • 12 januari

Een nieuw jaar, nieuwe regels. Vanaf 2021 gaat de terugdraaiende teller op de schop. En dat is goed nieuws! Want zonne-energie blijft een investering die rendeert.

Lees verder