Zonneboilers

Produceer warm water via zonnecollectoren

Op zoek naar een duurzame en energie-efficiënt systeem voor je warm water? Overweeg dan zeker een zonneboiler. Die maakt gebruik van gratis zonne-energie om sanitair warm water te produceren. Dat is milieuvriendelijk en goed voor je energiefactuur. Bovendien verlaagt een zonneboiler het E-peil van jouw woning.

Een zonneboiler als onderdeel van je nieuwbouw of verbouwing?

Past de installatie van een zonneboiler binnen je (ver)bouwproject? Vul dan het formulier in en bezorg ons zoveel mogelijk informatie over je project. 

Beschik je over bouwplannen? Voeg die gerust toe. Hoe meer we weten, hoe beter we je kunnen adviseren.

Onze adviseurs bestuderen je aanvraag, geven advies over de meest geschikte technologieën en doen je een gedetailleerd voorstel.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
/
Ik heb ecopuur al vrij snel in de ontwerpfase betrokken. Waarom? Omdat zij op dat moment nog kunnen adviseren en bijsturen.
— Arch. Wim Tavernier

Overijse

Totaaladvies voor je bouwproject

Tijdens een bouwproject word je overstelpt door vragen. Is een zonneboiler nog interessant? Kies ik beter voor een warmtepomp? Zijn zonnepanelen een duurzamere investering?

De ecopuur adviseurs begeleiden je bij al die vraagstukken. Zij gaan met jou op zoek naar de juist technologieën voor jouw woning of bedrijfsgebouw.

Ontdek onze totaalaanpak