Warmtepompboiler

Sanitair warm water met energie uit de binnenlucht

Je wil graag een milieuvriendelijk alternatief voor een traditionele boiler? Kies dan voor een warmtepompboiler om je sanitair warm water te produceren. Een warmtepompboiler maakt geen gebruik van fossiele brandstoffen, maar haalt energie uit de binnenlucht. 

 

Warmtepompboilers als onderdeel van je nieuwbouw of verbouwing?

Past de installatie van een warmtepompboiler binnen je (ver)bouwproject? Vul dan onze vragenlijst in en bezorg ons zoveel mogelijk gegevens over je project.

Beschik je over bouwplannen? Voeg die gerust toe. Zo kunnen we ons advies nog beter afstemmen op jouw behoeften. 

Onze adviseurs bestuderen je aanvraag, geven advies over de meest geschikte technologieën en doen je een gedetailleerd voorstel. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
/
Met EcoPuur had ik 1 contactpersoon, die technisch heel goed onderlegd was om alle technieken op elkaar af te stemmen. Of om een ecologische techniek af te wegen tegen het economische voordeel
— Steven

uit Gent

Totaaladvies voor je bouwproject

Tijdens een bouwproject word je overstelpt door vragen. Is een warmtepompboiler interessant? Hoe groot moet het buffervat zijn? Combineer ik dit best met zonnepanelen? 

Laat je begeleiden door de ecopuur adviseurs. Zij gaan mee op zoek naar de juiste technieken voor jouw woning of bedrijfsgebouw. 

Ontdek onze totaalaanpak