Ventilatiesysteem D

Balansventilatie zorgt voor een gezond binnenklimaat

Heb je plannen om te bouwen of grondig te renoveren? Dan spendeer je waarschijnlijk extra aandacht aan isolatie en luchtdichtheid. Want zo spaar je energie en houd je je E-peil binnen de normen.

Maar je weet: hoe luchtdichter je woning, hoe belangrijker ventileren wordt. Want zonder ventilatiesysteem wordt de lucht in je huis muf en ongezond. De beste oplossing? Een mechanisch ventilatiesysteem D. Dat ververst de binnenlucht, verwijdert muffe geurtjes, ziektekiemen, schimmels en andere vervuilingen. Zo geniet je van zuivere lucht en een gezond binnenklimaat.

Bij nieuwbouw en grondige renovatie ben je wettelijk verplicht een ventilatiesysteem (C of D) te installeren.

Balansventilatie als onderdeel van je nieuwbouw of verbouwing?

Een ventilatiesysteem D maakt deel uit van een groter geheel. Het beïnvloedt bovendien tal van aspecten van je nieuwbouw of renovatie zoals de verwarming, zonnepanelen, domotica en andere energietechnieken.

Voor al deze oplossingen kan je bij ecopuur terecht. Als specialist in totaalprojecten zorgen we voor een perfecte harmonie tussen alle energietechnieken.

Meer weten? Vul onderstaand formulier in en bezorg ons zoveel mogelijk informatie over je bouwproject. Voeg indien mogelijk de bouwplannen van jouw woning toe. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

 

Jouw project op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
/
Aan de voorgevel wordt de lucht aangezogen en verspreid in de droge ruimtes. In de natte ruimtes zoals keuken, toilet en badkamer wordt de lucht weggezogen via het dak. Ik ben heel tevreden over dit resultaat.
— Architect Robbe Van Caimere

uit Gent

Totaaladvies voor je bouwproject

Tijdens een bouwproject word je overstelpt door vragen. Hoe ga ik verwarmen? Welke ventilatie kies ik best? Wat doe ik met hernieuwbare energie? De ecopuur adviseurs begeleiden je bij al die vraagstukken. Zij gaan met jou op zoek naar de juiste technologieën voor jouw woning of bedrijfsgebouw.

Jouw project op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ecopuur nieuws