Laadpalen voor je woning of bedrijf

Jouw elektrische wagen(s) snel en veilig opladen

Beschik je over één of meerdere elektrische wagens? Dan kies je best voor een laadpaal. Dat gaat veel sneller dan een gewoon stopcontact. En met onze slimme laadpunten kun je alles controleren vanop afstand. 

Laadpaal voor je woning

Net een elektrische wagen aangeschaft en op zoek naar een laadpaal voor thuis? Dan moet je bij ecopuur zijn. Wij plaatsen snel en vakkundig één of meerdere laadpunten in jouw garage of carport.

 

Ontdek onze laadpalen voor thuis

Laadpalen voor bedrijven

Steeds meer bedrijven kiezen voor elektrisch rijden. Terecht, want elektrisch rijden is ecologisch, budgetvriendelijk en fiscaal voordelig. Bij ecopuur geniet je van een totaaloplossing voor jouw elektrisch wagenpark. Wij installeren de oplaadpunten en staan klaar voor het onderhoud en verdere ondersteuning.

 

Ontdek onze laadoplossingen voor bedrijven

Totaaladvies voor laadoplossingen

Je hebt ongetwijfeld heel wat vragen over laadpalen voor elektrische wagens. Is mijn elektriciteitsnet hiervoor geschikt? Hoe houd ik mijn verbruik bij? Doe ik er goed aan om zonnepanelen te plaatsen om het extra verbruik op te vangen?

De ecopuur adviseurs begeleiden je bij al die vraagstukken. Zij gaan met jou op zoek naar de juist technologieën voor jouw project. 

 

 

Vul het formulier in en bezorg ons zoveel mogelijk informatie over je project. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.