Car Packs

Geïntegreerde en duurzame laadoplossingen

Een elektrische wagen duurzaam opladen gaat verder dan de installatie van een laadpaal. Je rijdt pas echt groen met zelfgeproduceerde stroom.

Met onze ‘mix en match’ aanpak voorzien we een complete laadoplossing, inclusief laadpaal en zonnepanelen, en eventueel energieopslag via batterijen en carport.

Car Pack voor bedrijven

Wil je een geïntegreerde laadoplossing voor jouw wagenpark? Samen met onze adviseurs stel je een voordelig ‘mix en match’ pakket samen – perfect afgestemd op de energie-, parkeer- en laadbehoeften van je organisatie.

Vraag een offerte

Car Pack voor woningen

Je wil een laadpaal installeren? Dat heeft invloed op de energiebehoeften van je woning. Vaak is het de moeite waard om extra zonnepanelen te plaatsen of een thuisbatterij te installeren. Onze adviseurs stellen een pakket samen op maat van je woning.

 

Vraag een offerte

Totaaladvies voor laadoplossingen

De installatie van een laadpaal brengt heel wat vragen met zich mee. Welk laadpunt kies ik best? Doe ik er goed aan om zonnepanelen te plaatsen? Wat doe ik met de overtollige stroom?

De ecopuur adviseurs begeleiden je bij al die vraagstukken. Zij gaan met jou op zoek naar de juist technologieën voor jouw woning of bedrijfsgebouw.

Vul het formulier in en bezorg ons zoveel mogelijk informatie over je project. 

 

Jouw project op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.