5 redenen waarom EcoPuur kiest voor SunPower

5 redenen waarom EcoPuur kiest voor SunPower

 

1. Onbreekbare zonnecellen garanderen je opbrengst.

De kracht zit in de gepatenteerde SunPower® Maxaon™- zonneceltechnologie. Uniek ontworpen, omdat elke cel verankerd is op een stevige koperen basis en hierdoor maximaal zonlicht kan omzetten naar elektriciteit. En optimaal beschermt tegen stoten, slagen of barre weersomstandigheden.

2. Hoogste rendement per paneel

  • Wekt tot 8% à 10% meer elektriciteit op
  • Opbrengstgaranties van 90% over 25 jaar
  • Zonnepanelen produceren zo tot 20% meer energie over een looptijd 25 jaar

3. Betrouwbare partner

Met 30 jaar ervaring en wereldwijd 7 miljoen SunPower zonne-installaties, stelt Sun Power hoge kwaliteitseisen aan hun installateurs. Als Premium Partner voldoet EcoPuur aan de hoogste installatiegraad, en dit al meer dan 10 jaar. Dankzij die combinatie ben je 100% zeker van een langdurig maximaal rendement en een vlekkeloze service.

4. 25 jaar product- en vermogensgarantie

Inderdaad, je leest het goed: 25 jaar garantie op je zonnepanelen en op je opgewekte vermogen. En dat is niet vanzelfsprekend want standaard bedraagt de garantie 10 jaar. Waarom dan 25 jaar bij SunPower? Omdat we op kwaliteit geen toegevingen doen.

5. Elegant en knap design

Niet enkel performant maar ook esthetisch mooi te integreren in je bouwproject. En dat waarschijnlijk voor de rest van je leven. Kortom, een perfect huwelijk tussen techniek en esthetiek.

Contacteer Mario voor je gratis persoonlijke offerte

Mario, je adviseur in zonne-energie komt persoonlijk kennismaken, bekijkt de mogelijkheden van je dak en berekent hoeveel zonnepanelen je nodig hebt op basis van je verbruik.

Bel 0471 65 87 60 of laat hier je gegevens achter.