Zonneboiler en zonnepanelen

“Het viel meteen op hoe gepassioneerd die mannen van EcoPuur over duurzame energie praatten. Die mensen wéten waar ze het over hebben. Zo hebben we in een eerste fase zonnepanelen en een Viessmann-zonneboiler laten plaatsen. Onlangs nam ik dan – na een hele tijd – opnieuw contact op, waarna ze een vijf kilowatt-warmtepomp installeerden. Er kwamen ook nog zonnepanelen bij.”

Zonnepanelen en zonwering in één

EcoPuur gaf volgens Wim blijk van een stimulerende can do-mentaliteit. “Fijn aan de samenwerking was wel dat zij alle ideeën telkens opnieuw technisch én praktisch haalbaar vonden”, vertelt Wim. “Ik wilde extra zonnepanelen als zonwering tegen de gevel boven de ramen aan de zuidkant. Die gevelconstructie leek me niet zo vanzelfsprekend, maar Ecopuur voerde alles perfect uit. Precies zoals ik in gedachten had.”

Correcte opvolging

Hoe kijkt Wim terug op de samenwerking? “Ecopuur was niet de goedkoopste, maar je krijgt er duidelijk meer service voor je geld. Zo kreeg ik altijd meteen antwoord op mijn vragen, zowel drie jaar geleden als tijdens de tweede ronde. Ze maken tijd voor je. Het gebeurt niet vaak dat een aannemer zelf contact met je opneemt voor updates. Mijn projectleider volgde alles perfect op. Termijnen en deadlines werden volledig gerespecteerd. Je voelt je meteen in goede handen bij EcoPuur, en dat blijft zo.”