Room 2050

Samen met andere bouwprofessionals bouwen aan een klimaatneutraal Europa? Word nu lid van Room 2050. Onze community waar je op de hoogte blijft van de allerlaatste trends. Een platform waar je via exclusieve live events ervaringen uitwisselt met vakgenoten.

Community voor bouwprofessionals

Voor een bouwprofessional als jij is een klimaatneutrale toekomst een wezenlijke kwestie. De vooropgestelde klimaatdoelstellingen zijn ambitieus. Net als jij. Maar waar vind je de juiste regelgeving? De nieuwste ontwikkelingen in woning-, water- en energietechnieken? Pertinente vragen en je bent vast niet de enige die ze stelt. 

Daarom richtte Ecopuur Room2050 op. Een community waar je op de hoogte blijft van de allerlaatste trends. Een platform waar je via exclusieve live events ervaringen uitwisselt met vakgenoten. Want de klimaatdoelstelling 2050 haal je niet op je eentje. Je doet dat door de krachten te bundelen.


Drie redenen om je bij
Room 2050 aan te sluiten

Je blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in water- en energietechnieken.

Je krijgt toegang tot artikels rond de juiste regelgeving, premies en ontwerptrends.

Je wisselt tijdens live-events ervaringen uit met gelijkgezinden.

Vraag hier jouw onderhoud, herstelling of interventie aan en wij contacteren jou zo snel mogelijk!

Er zijn geen events in de nabije toekomst

Heb je ons laatste nieuws al gelezen? 

Exclusieve events voor professionals

Volg de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van duurzaam bouwen. Schrijf je in voor onze webinars, workshops, debatten … Zo zit je op altijd de eerste rij en ben je klaar voor de toekomst.

Bekijk onze agenda en schrijf je in

Bouw mee aan een klimaatneutraal Europa in 2050

Samen voor verandering

© 2024 Ecopuur
Webdesign thinline.be