Op zoek naar een erkend installateur voor zonnepanelen in West-Vlaanderen?

Op zoek naar een erkend installateur voor zonnepanelen in West-Vlaanderen?

 

Je eigen energie opwekken dankzij de zon is een investering die zich gemakkelijk laat terugverdienen. De zonnepanelen van vandaag kosten immers een pak minder en leveren meer rendement op.

 

Interessante investering

Een onafhankelijke energieproductie door middel van zonnepanelen garandeert je een lagere woonkost. Zonnepanelen of fotovoltaïsche panelen blijven dus een interessante investering en zijn onmisbaar om het E-peil van je woning laag te houden. Ook wie renoveert verzekert zich met zonnepanelen van een duurzame oplossing op lange termijn.

Omdat er heel veel verschillende merken op de markt zijn en niet alle panelen even kwalitatief zijn, werken we o.a. nauw samen met SunPower en Bauer. Onze zonnepanelen zijn zeer betrouwbaar en hebben een langere levensduur dan conventionele PV panelen.

Zonnepanelen plaatsen?

Onze energieadviseur komt bij je langs of jij komt je plannen bij ons bespreken. Samen bekijken we de verschillende technieken en producten en bepalen we welke zonnepanelen voor jou een optimaal rendement garanderen.

Certificaat van Bekwaamheid

Het Vlaamse Gewest, het Waalse Gewest en het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest hebben een geharmoniseerd systeem opgezet dat gericht is op het opleiden en de certificatie van betrouwbare en kwaliteitsvolle installateurs. EcoPuur behaalde dit certificaat van bekwaamheid. Meer info op de website van RESCERT.

 

Bereken hier uw winst

Weet je al hoeveel zonnepanelen je wil plaatsen?
Of heb je nog geen idee voor hoeveel panelen je plaats zal hebben?

Maak je keuze.

Nee, ik weet nog niet hoeveel zonnepanelen ik wil plaatsen.
Ja, ik weet hoeveel zonnepanelen ik wil plaatsen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Laat hier je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.