Nieuws

Filter
warm-floor-the-concept-of-floor-heating-and-wooden-panels-2

Thermisch comfort met duurzame energietechnieken

Te warm, te koud … Thermisch comfort bepaalt of bewoners en gebruikers hun gebouw als aangenaam ervaren. Niet alleen is de gevoelswaarde belangrijk, ook het effect op de gezondheid is niet te verwaarlozen. In deze blog zoomen we in op de factoren die een invloed hebben en wat jij als bouwprofessional kan doen om dat comfort te verzekeren.

Lees verder
smart-home-app-user-interface-design-concept-tracking-indoor-tem

Slim energie besparen met een Smart Home systeem

Energiezuinig én comfortabel wonen zonder moeite? Vandaag zijn er heel wat Smart Home toepassingen op de markt die meer controle en inzicht geven over je energieverbruik.
En dat is nog maar het begin.

Lees verder
green-circular-economy-concept-2

Circulaire energietechnieken? Een haalbare kaart!

De toekomst is circulair. Wie vandaag bouwt, moet slimmer en efficiënter omspringen met grondstoffen. Niet afbreken maar hergebruiken. Hoe zit dat dan voor energietechnieken? Want zelfs al zijn ze groen, dan nog is een volledige shift naar circulair vaak een brug te ver. Toch kan je met het juiste gebruik, doeltreffend onderhoud en enkele slimme technieken hun levensduur uitbreiden.

Lees verder
ecopuur Sint-Denijs-Westrem

State of the art HVAC-installatie voor strak staaltje architectuur

Om hun zelf opgewekte energie verder te optimaliseren kiest BOSS paints al sinds 2016 voor een samenwerking met ecopuur…

Lees verder