donderdag 03 september 2015

Zeg 'neen' tegen stijgende elektriciteitsprijzen ... en kies voor zonne-energie

Zeg 'neen' tegen stijgende elektriciteitsprijzen ... en kies voor zonne-energie

Hou zelf je prijs onder controle

Tot daar het minder goede nieuws. Het goede nieuws is dat je zelf ‘stop’ kan zeggen tegen de klassieke energieleveranciers. Neem het heft in handen en wek zelf je energie op met zonnepanelen. Niet enkel word je zo energieonafhankelijk, je haalt er ook nog eens een financieel rendement uit van 6% (inclusief netvergoeding).

Verlaagd btw-tarief voor woningen ouder dan 5 jaar

Er is nog een uitstekende reden om vandaag te kiezen voor zonnepanelen. Tot 31 december 2015 geldt het verlaagde btw-tarief van 6% op zonnepanelen voor wie een woning heeft die ouder is dan 5 jaar en dit jaar nog beslist. Vanaf 2016 geldt dat tarief pas voor woningen van minstens 10 jaar oud. Interesse? Een energievakman berekent voor jou een voorstel op maat.

Waarom weer kiezen voor zonnepanelen?

•        Gratis elektriciteit van een onuitputtelijke bron

•        Hoog rendement gedurende 20 à 25 jaar

•        De mogelijkheid om uit te breiden

•        Forse besparing op je elektriciteitsfactuur

•        Onafhankelijk van energieleverancier

Rendabel zonder subsidies

En die subsidies?, hoor ik je denken. Die zijn overbodig geworden. De technologie in zonnepanelen heeft de afgelopen jaren een stevige injectie gekregen: zowel het rendement, de kwaliteit als de opbrengst zijn op 5 jaar tijd fors toegenomen.

Ontdek nu de voordelige zonnepaneelpaketten van EcoPuur. Voor elk vermogen, voor elk budget. Vraag je gratis offerte aan. Of maak een afspraak met een energievakman.