dinsdag 26 mei 2015

Win fietsarrangement t.w.v. 190 euro op Meetjeslandse Gordel

Win fietsarrangement t.w.v. 190 euro op Meetjeslandse Gordel

Eén van de stops die je moet gedaan hebben is de EcoPuur-Stand. Niet enkel kom je alles te weten over hernieuwbare energie, je maakt ook kans op een fietsarrangement t.w.v. 190 euro.

Hoe win je een fietsarrangement van 190 euro?

Kom langs op de EcoPuur-Stand en je ontvangt een gratis windmolentje voor op de fiets. Laat je hiermee fotograferen met de hele familie en wij posten die foto op onze facebookpagina. Nodig vervolgens je vrienden en familie uit om je leuke familiefoto te liken. De foto met de meeste likes, wint het fietsarrangement. Je vindt de EcoPuur-stand in het provinciaal domein Het Leen in Eeklo.

Parcours Meetjeslandse Gordel

De Meetjeslandse Gordel gaat traditiegetrouw via trage wegen en natuurgebieden. Kies zelf je route en je eigen tempo en maak kennis met oude spoorwegen, kerkwegels, kreken en kanalen. Stuk voor stuk zijn het trage wegen waar de auto op het achterplan verdwijnt.

6 fietsroutes en 8 gemeenten

Je kan kiezen uit 6 fietsroutes en startplaatsen in 8 gemeenten. Fiets op eigen tempo één of meer routes. De routes volgen grotendeels het fietsnetwerk van Toerisme Oost-Vlaanderen. Natuurpunt en Partners Meetjesland en de plaatselijke afdelingen van Natuurpunt laten je via het fietsnetwerk Meetjesland de hele dag genieten van de mooiste plekken in het Meetjesland.

Verschillende infopunten

Tijdens de fietstocht zijn verschillende infopunten voorzien. Eén daarvan is de EcoPuur-stand. Hier maak je kennis met de troeven van duurzame energie en kan je een fietsarrangement ter waarde van 190 euro winnen.

Meer info op www.meetjeslandsegordel.be