vrijdag 11 april 2014

Trend: de full black zonnepanelen van SunPower

Trend: de full black zonnepanelen van SunPower

Waarom SunPower?

Sinds 1985 wil SunPower de meest betrouwbare en efficiënte zonnesystemen op de markt aanbieden. Intussen blinken wereldwijd 7 miljoen geplaatste panelen uit in duurzaamheid en betrouwbaarheid. De reden?  Het unieke ontwerp van deze gepatenteerde SunPower® MaxeonTM-zonneceltechnologie.

SunPower® MaxeonTM-zonneceltechnologie

Deze technologie is vrij uniek omdat elke cel verankerd is op een stevige koperen basis. Hierdoor is zij voldoende sterk en duurzaam om verschillende weersomstandigheden te trotseren.

Productie in EU

SunPower produceert wereldwijd, onder meer in twee fabrieken in Frankrijk: Toulouse en Vernejoul. Hierdoor zijn er nu ook modules met een Certificate of Origin ‘Made in EU’.

25 jaar garantie op product en vermogensopbrengst

EcoPuur doet al meer dan 5 jaar een beroep op de producten en expertise van SunPower. De full black zonnepanelen van Sunpower zijn momenteel erg in trek in de particuliere markt. Niet enkel vanwege hun esthetisch topdesign, maar vooral vanwege hun 335 wattpiek vermogen per module. Uniek onder de zonnepanelen!

SunPower biedt een garantie die even efficiënt en betrouwbaar is als haar technologie. Functioneert er toch een paneel ondermaats? Dan gaat SunPower over tot herstelling of vervangen en herinstalleren.

EcoPuur kiest full black

Sunpower in full black, momenteel zeer moeilijk te verkrijgen, zijn gegeerd bij heel wat particulieren en bij ons beschikbaar in 335 wattpiek vermogen. Particulieren die kiezen voor hoogrendementspanelen van SunPower kiezen voor een stevige opbrengst, kwaliteit, garantie en een esthetisch design. Grote projecten worden veelal uitgevoerd met de E20-327WHT (zwarte kader en witte backsheet), unieke projecten gaan voor esthetiek via de full black X21-335LK (zwarte kader en zwarte backsheet) of het hoogste vermogen per m² via de X21-345WHT (345Wp, zwarte kader en witte backsheet).