donderdag 23 maart 2017

SolPad: zonnepaneel zo baanbrekend als de smartphone

SolPad: zonnepaneel zo baanbrekend als de smartphone

Een echte technologische revolutie, zo wordt het SolPad assortiment genoemd. Deze geïntegreerde zonne-energieproducten creëren ontelbaar veel nieuwe mogelijkheden voor thuis, onafhankelijk van het elektriciteitsnet. Het SolPad-zonnepaneel kan energie opslaan én beschikt over intelligente software. Zonne-energie kun je voortaan nog slimmer inzetten!

Wat maakt SolPad zo revolutionair?

De CEO van SolPad, Christopher Estes, legt uit: ‘SolPad maakt zonne-energie voor een groot deel van de wereldbevolking toegankelijk, zonder de kosten van een dure netwerkinfrastructuur. Met onze revolutionaire technologie hebben we de zonne-energie ingrijpend getransformeerd. Ik vergelijk het met de uitvinding van de smartphone.’ Helemaal nieuw is ook dat SolPad tegelijkertijd internet genereert. Vooral in ontwikkelingslanden zal deze toepassing bijzonder nuttig blijken: ook op plaatsen waar geen netstroom is, zullen mensen nu toegang tot internet en elektriciteit kunnen krijgen.

Het SolPad assortiment

  • SolPad Home-zonnepanelen wekken energie op voor het hele huis. Daarnaast slaan ze ook energie op. De batterijen hebben een enorme levensduur en zijn bijzonder betrouwbaar.
  • De Flexgrid omvormer van SolPad Home weet precies wat het beste moment van de dag om over te schakelen op zonne-energie. Flexgrid houdt daarbij rekening met het weer én met de lokale energietarieven. Flexgrid schakelt naadloos tussen netenergie en zonne-energie. Ook storingen vangt Flexgrid op. Jij merkt er niks van, alleen in je portemonnee…
  • Het draadloze SolPad Home Connect-systeem verbindt 2 of meer SolPad Home-zonnepanelen. Makkelijk (geen kabels nodig!) en goedkoop.
  • SolControl: jij houdt de touwtjes in handen

SolControl zorgt voor een automatisch energiebeheer. Via het interactieve scherm leer je bij over je verbruik en krijg je tips over hoe je kunt besparen. Dankzij de app op je smartphone ben je permanent in contact met SolControl. Je beheert zélf de verdeling van eigen zonne-energie in je huis.

SolPad installeren? Nog héél even geduld

Wil je zo’n SolPad in huis halen? Dat kan binnenkort. In de tweede helft van 2017 komt SolPad op de markt. Het toestel weegt 11 kilogram en heeft naast 2 stopcontacten ook drie USB-uitgangen. Héél eenvoudig: jij kiest zelf welke toestellen je via SolPad van energie wilt voorzien, ook vanop afstand.

Wil je op de hoogte blijven? Registreer je dan via de website.