Passive For Architects

20 maart 2019

Landegemstraat 10, 9031 Drongen

http://www.passiveforarchitects.be/

Passive For Architects

Architecturale uitdaging, technisch opgelost

Bouwen is één uitdaging! De perfecte mix tussen functionaliteit en esthetiek blijft hét doel bij het ontwerp van een bouwproject, of het nu om een renovatie of nieuwbouw gaat.
Dankzij een intelligent ontwerp kan de architect de verwachtingen en reglementaire eisen inlossen op een esthetisch verantwoorde manier. Passive for Architects staat stil bij tal van uitdagingen op technisch vlak welke gepaard gaan met de concrete realisatie van een project. Soms dienen heel wat zaken specifiek voor een werf ontwikkeld en geproduceerd te worden. Ook het luchtdicht bouwen en behalen van hoge isolatiewaarden is soms een huzarenklus.

Circulariteit komt tevens ruimschoots aan bod. Circulair bouwen is zeker nog geen gevestigde praktijk maar heel wat principes vinden vandaag al ingang zoals efficiënt ruimtegebruik, flexibiliteit, duurzaam materiaalgebruik, recuperatie van restwarmte,…

Gebouwen optrekken die we maximaal kunnen aanpassen, om zo een maatschappij in voortdurende evolutie beter van dienst te kunnen zijn... dé ultieme uitdaging voor architecten, aannemers en bouwheren!

 

Interesse?

Wanneer: woensdag 20 maart om 15h00
Waar: Durabrik Bouwbedrijven, Landegemstraat 10, 9031 Drongen

Meer info en inschrijven kan via www.passiveforarchitects.be