maandag 26 oktober 2015

Kantelmoment in Energiezuinig Bouwen

Kantelmoment in Energiezuinig Bouwen

Mix van duurzame energietechnieken

Hoe? Door in de woning van de toekomst te kiezen voor een verstandige mix van duurzame energietechnieken.  Spreek je architect of energieverslaggever hierover aan. Het is belangrijk dat je op de hoogte bent dat energietechnieken het comfort in je woning verhogen. En je energiefactuur verlagen.

Verdien E-­Peilpunten

Met een ventilatiesysteem met warmterecuperatie, een warmtepomp, of zonnepanelen verdien je al snel tientallen E‐peilpunten. Veel goedkoper en interessanter dan verder te investeren in de gebouwschil. Laat je woning mee‐evolueren met de laatste technieken en maak je huis écht future­proof.

“Hou van bij het ontwerp al rekening met optimaal geïntegreerde energietechnieken.” - Wim Vriesacker, directeur EcoPuur

Die ommezwaai naar energietechnieken blijft niet zonder gevolg. Expertise over de waaier aan innovatieve energietechnieken zal in belang toenemen. Je staat hier niet alleen voor. Met EcoPuur kies je voor een ervaren partner in duurzame energietechnieken. Een energie­aannemer die al van bij het ontwerp meedenkt over het energievraagstuk. En nadien ook uitvoert en opvolgt.  Kom alleen of samen met je architect kennismaken in het meest energiezuinige bedrijf van België: De Pit in Nevele.