woensdag 14 oktober 2015

Isolatie, energietechnieken en heel wat nestwarmte (via jobat.be)

Isolatie, energietechnieken en heel wat nestwarmte (via jobat.be)

Part of the team

EcoPuur is snel geëvolueerd sinds het deel uitmaakt van Durabrik. De startup mentaliteit en feeling voor ecologie en duurzame bouwtechnieken werd aangevuld met de kracht van een groot bedrijf. Het stroomlijnen van de dienstverlening, focus op klantentevredenheid. Dat zorgde voor een nieuwe boost binnen het bedrijf. Zo kregen we een supergemotiveerd team.

Eigen arbeiders en installateurs

De groep neemt zelf bouwarbeiders en installateurs in dienst. Veel andere bouwondernemingen doen dat niet en werken vooral met onderaannemers, maar wij zien het als een voordeel om vooral met eigen mensen te werken. De werknemers zijn ook overal inzetbaar en leren zo snel heel wat technieken bij.

Positief leiderschap

De sterke bedrijfscultuur kwam er niet zomaar. De mensen worden aangenomen op basis van onze waarden. Samenwerken en leerbereidheid zijn enorm belangrijk. Bij EcoPuur is een passie voor innovatie en duurzaamheid ook van een groot belang. Ook onze leiderschapscultuur heeft hier invloed op gehad. Joost Callens stelde onlangs zijn boek 'De Kwetsbare Leider' voor.

Het volledige artikel kan je hier nalezen.