zondag 25 mei 2014

Gezien op Eén: Brecht van Roadies is 1 week lang installateur bij EcoPuur

Gezien op Eén: Brecht van Roadies is 1 week lang installateur bij EcoPuur

Wat doet een installateur?

Als installateur sta je in voor de installatie en opstart van heel wat diverse technieken: zonnepanelen, ventilatiesystemen, warmtetoestellen of sanitaire voorzieningen. Het is een leuke job met heel wat variatie en dus elke dag een andere uitdaging.

Het is geen exacte wetenschap. Je wordt dus vaak geconfronteerd met onverwachte problemen. Dan moet je het hoofd koel houden en op zoek gaan naar de juiste oplossing.

"Als installateur moet je ook vindingrijk zijn en constant op zoek willen gaan naar creatieve oplossingen", Brecht (Roadies)

Voldoening

Omdat je alles zelf afwerkt en je dus het finaal resultaat zelf kan testen en zien, haal je enorm veel voldoening uit deze job.

Snelle evolutie

Elke dag komen er nieuwe technieken op de markt die een andere aanpak vergen. Als installateur leer je dus ook elke dag 'on the job' bij. Je hebt ook zelf een gezonde dosis nieuwsgierigheid nodig om uit te zoeken hoe die nieuwe technieken precies in elkaar zitten en hoe je alles zorgvuldig kan installeren.

We zijn momenteel op zoek naar installateurs om bij EcoPuur aan de slag te gaan. Kom jij hiervoor in aanmerking of ken je iemand? Bekijk dan de vacatures en laat van je horen!

Brecht ging 1 week lang op stap met Hans die hem uiteindelijk op eigen houtje een urinoir liet installeren, bij wijze van finale test. Voor degene die de uitzending op Eén gemist hebben, hieronder kan je het filmpje opnieuw bekijken!