dinsdag 14 maart 2017

EcoPuur zegt JA tegen JA Solar

EcoPuur zegt JA tegen JA Solar

JA Solar haalt hoog rendement zonnepanelen

Maandenlang screende EcoPuur verschillende producenten van zonnepanelen, op zoek naar de geschikte kandidaat. JA Solar stak er met kop en schouders bovenuit: het bijzonder hoge rendement én de prijs-kwaliteitverhouding maken van JA Solar de ideale partner voor EcoPuur.

“EcoPuur zette al haar expertise (meer dan 10 jaar ervaring in zonnepanelen) in om de panelen tot in de kleinste details te testen op hun technische kwaliteiten en duurzaamheid. De JA Solar-panelen doorstonden die onderzoeken met glans”, aldus Steven Vanden Brande - Manager Product Ontwikkeling.

Tier-1-label als garantie voor een kerngezond bedrijf

EcoPuur onderzocht niet alleen de technische kant van de zonnepanelen. Ook de financiële draagkracht van JA-Solar werd grondig doorgelicht. “EcoPuur kiest voor JA Solar omdat het een Tier-1-producent is. Enkel bedrijven die financieel in uitstekende gezondheid verkeren, krijgen dit Tier-1-label toegekend. Op de Tier-schaal is Tier-1 de hoogst mogelijke score”,  aldus Steven Vanden Brande.

Het gerenommeerde ‘Bloomberg New Energy Finance’ kent dit label toe aan bedrijven die genoeg middelen hebben om eventuele verliezen te compenseren. Zeker in het geval van zonnepanelen is dit van groot belang: de technische garanties op panelen gelden vaak voor tientallen jaren. Het Tier-1-label garandeert dus een maximale zekerheid aan de klant.

"Volgens Studiebureau ODE kost een installatie van 4kW gemiddeld 5.600 euro. Bij EcoPuur kost een soortgelijke installatie met JA Solar-panelen 4.975 euro."
Mario De Tier (energieadviseur)

 

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Door een kostenefficiënte productie van de panelen kan EcoPuur deze panelen aanbieden voor een bijzonder gunstige prijs. Een JA Solar-paneel kost tot 30 euro minder dan gewone polykristallijne zonnepanelen. Voor een installatie van 16 panelen betekent dit een besparing tot 480 euro exclusief btw. Ter vergelijking: volgens Studiebureau ODE kost een installatie van 4kW gemiddeld 5.600 euro. Bij EcoPuur kost een soortgelijke installatie met JA Solar-panelen 4.975 euro.

Meer weten over JA Solar panelen?

Bel onze energie-experten Mario of Matthias op 09 330 87 20 of vul hier je gegevens in.