dinsdag 15 november 2016

ComfoAir Q balansventilatie garandeert voldoende verse lucht

ComfoAir Q balansventilatie garandeert voldoende verse lucht

Voldoende verse lucht in je woning. Dat is het uitgangspunt van de ComfoAir Q, een vraaggestuurd ventilatiesysteem van Zehnder. De ComfoAir Q is het nieuwste model van ventilatiespecialist Zehnder waar EcoPuur nauw mee samenwerkt. Hieronder kort enkele innovaties om het comfort en het welbevinden van de bewoners te verbeteren.

Balansventilatie voor verse lucht

Het minste wat je van een balansventilatiesysteem kan verwachten is dat het de ventilatie evenwichtig stuurt in de woning. Zo zorgt verse lucht niet enkel voor een gezond binnenklimaat, maar daalt ook het risico op vochtproblemen in je woning. Als er teveel vocht is, dan merkt de ComfoAir Q dit en gaat reageren.
 

Zehnder ComfoAir Q is EPB – proof

De innovaties hebben een positieve impact op het resultaat. De uitbreidingssensoren zorgen ervoor dat de vraagsturing die aan het systeem gekoppeld wordt uitbreidbaar is. Op die manier kan er ver gegaan worden om zo de maximale resultaten te verkrijgen.
 

En wat met het geluid?

Ventilatie betekent voor veel gebruikers ook geluid. Daarom ook handig om te weten: de ComfoAir Q is het stilste toestel op de markt, zelfs als het toestel reageert op vraagsturing heb je hier als bewoner geen last van. Je mag het dus gerust op de hoogste stand laten werken.
 

Gebruiksvriendelijke regeling

Gebruiksgemak betekent ook een makkelijke regeling. Zehnder heeft een App ontwikkeld die werkt op Android en iOs systemen. Hiermee kan je gemakkelijk zien wat de ventilatie doet, hoe hij op de vraagsturing reageert, welke temperatuur hij de lucht inblaast etc. Je krijgt de volledige bediening op je smartphone of tablet!

Balansventiltatie maakt deel uit van de totaaloplossingen die EcoPuur aanbiedt om je energiehuishouding te regelen. Interesse? Neem contact op met je energieadviseur. We bekijken samen graag de mogelijkheden.