maandag 06 juni 2016

5 voordelen van 1 totaalconcept

5 voordelen van 1 totaalconcept

EcoPuur stelt zich voor als een energieaannemer. Dat wil zeggen: alle technieken die EcoPuur voorstelt, kan EcoPuur ook zelf uitvoeren. Een one stop shop voor al je energietechnieken, zeg maar. Een energieaannemer die alle technieken installeert, integreert en dimensioneert.

Zo vult EcoPuur de functie van energieaannemer in

Trias energetica

Basisidee is nog steeds dat de beste energie, die energie is die je niet hoeft op te wekken. Daarom vertrekken we eerst van een goed geïsoleerde woning, dan kijken we naar de alternatieve energiebronnen.

Samenwerking tussen de verschillende technieken

We zorgen dat technieken die van invloed zijn op elkaar ook effectief kunnen samenwerken. Denk aan elektrische stroom, water, warmte … Zowel tijdens de uitvoeringsfase op de werf, maar ook en vooral tijdens het functionele gebruik. Er mogen geen conflicten ontstaan tussen verschillende technieken.

1 aanspreekpunt

Elektriciteit, sanitair, zonne-energie, regenwaterrecuperatie, isolatie, … Al heel snel zit je aan verschillende aannemers voor verschillende energietechnieken. Niet zo bij EcoPuur. 1 aanspreekpunt voor alle technieken. Een enorme meerwaarde voor de opvolging en correcte afspraken. Dat vinden ook heel wat architecten.

"EcoPuur is een one stop shop voor alle energietechnieken"


Heldere afspraken, vast budget

Je offerte is vaak ook de eindfactuur. Net omdat we de regie en de uitvoering doen voor alle energietechnieken zit de verantwoordelijkheid bij 1 partij. Denk maar aan de condensafvoer voor een ventilatiesysteem of de voeding voor een warmtepomp.

Kennis en advies

EcoPuur beschikt over de knowhow van alle laatste evoluties in energietechnieken voor woongebouwen. We geven advies in E-peilverlaging door je de meest efficiënte technieken voor te stellen. Of maak kennis met onze verkoopingenieurs die meedenken met jou en je architect om een passend energieconcept voor je gebouw uit te denken.

Ventilatieverslag

Behalve een energieverslaggever is er vandaag ook een ventilatieverslag. Dankzij ons netwerk van erkende EPB-verslaggevers voeren we zowel de theoretische bepalingen, alsook de in-balansstelling uit.

Onderhoud en service

Zodra opgeleverd geniet je van de perfecte afregeling van alle technieken in de woning voor optimaal rendement en minimaal verbruik. We blijven bereikbaar voor onderhoud en service na verkoop voor alle technieken in je gebouw. Dit is mogelijk omdat we als organisatie voldoende draagkracht hebben om zowel kleine als grote projecten op te volgen. EcoPuur is lid van een grote bouwgroep, dus stabiliteit in service en onderhoud verzekerd, ook op lange termijn.

Kennismaken?

Neem contact op met een energieaannemer van EcoPuur.