Jobs in de kijker

Jobs in de kijker

 

Word je BLIJ van TECHNIEK en ELEKTRICITEIT?

Dan zijn we op zoek naar jouw energie!
We zoeken collega’s met uiteenlopende competenties:

Technisch commercieel adviseurProjectleider HVAC | Elektricien / Monteur zonnepanelen | Installateur sanitair en verwarming | Installateur vloerverwarming | Ploegbaas sanitair en centrale verwarming | Ploegbaas ventilatie 


Technisch commercieel adviseur

Als technisch commercieel adviseur bezoek je potentiële klanten in het kader van energiebesparende ingrepen in hun woning. Je verzamelt alle technische gegevens om tot een voorstel te komen en dit met de klant door te spreken. Eens de verkoop rond is bouw je een kwalitatieve relatie op met jouw klant. Interesse? Kijk dan verder hier.


Projectleider HVAC

Heb jij een passie voor duurzame technieken? Dan is een job als projectleider HVAC misschien iets voor jou. Als projectleider sta je in voor de projectopvolging van A tot Z. Je werkt nauw samen met de verschillende ploegen en met de verkoopafdeling. Interesse? Kijk dan verder hier.


Elektricien / Monteur zonnepanelen

Heb je ervaring met het plaatsen van zonnepanelen? Sta je er eveneens voor open om mee te helpen met andere gebouwtechnieken en zo jouw technische kennis te verbreden? Dan is de job van monteur zonnepanelen misschien iets voor jou.  Interesse? Kijk dan verder hier.


Installateur sanitair en verwarming

Heb je ervaring met het installeren van sanitair en centrale verwarming? Heb je bovendien zin om veel bij te leren over andere duurzame technieken? Dan is de job van installateur sanitair en verwarming misschien iets voor jou. Interesse? Kijk dan verder hier.


Installateur vloerverwarming

Heb je ervaring met het installeren van vloerverwarming? Heb je bovendien zin om veel bij te leren over andere duurzame technieken? Dan is de job van installateur vloerverwarming misschien iets voor jou. Interesse? Kijk dan verder hier.


Ploegbaas sanitair en centrale verwarming

Hou je ervan om samen met jouw team projecten tot een goed einde te brengen? Ben je daarnaast gedreven, organisatorisch sterk en communiceer je duidelijk? Dan is de job van ploegbaas sanitair en centrale verwarming misschien wel iets voor jou. Interesse? Kijk dan verder hier.

 


Ploegbaas ventilatie

Hou je ervan om samen met jouw team projecten tot een goed einde te brengen? Ben je daarnaast gedreven, organisatorisch sterk en communiceer je duidelijk? Dan is de job van ploegbaas ventilatie misschien wel iets voor jou. Interesse? Kijk dan verder hier.

Interesse of direct solliciteren?

Kijk dan snel op https://durabrik.be/nl/jobs/ecopuur