Zonnepanelen, een must voor je professionele activiteiten
Webinar

Zonnepanelen, een must voor je professionele activiteiten

Óf je nu een zelfstandige activiteit of een vrij beroep uitoefent, óf je bent zaakvoerder van een kmo, zonnepanelen op je dak zijn -ook de dag van vandaag- een bijzonder waardevolle investering. Tijdens het webinar geven we je graag een overzicht van de mogelijkheden om zelf je groene stroom op te wekken. Zo betaalt een zonnepaneleninstallatie zich op korte termijn terug en scoor je meteen ‘groene’ punten op vlak van duurzaamheid en innovatie, met een blik op de toekomst.

Aan de hand van een concreet voorbeeld laten we je zien hoe we -helemaal op jouw maat- bepalen hoe we de grootte van je installatie afstemmen op je verbruik. We houden immers rekening met diverse factoren zoals de oriëntatie en de hellingsgraad van je dakoppervlak(ken), analyseren je piekverbruik en onderzoeken of een netstudie vereist is en een netontkoppelbord moet worden voorzien.

Kortom, als je een professionele activiteit uitoefent, én je hebt nog geen zonnepanelen (of te weinig om je elektriciteitsverbruik -overdag- te dekken), luister dan gewoon even mee. We delen graag nuttige tips om je dak optimaal te benutten én zelf zonne-energie op te wekken.

Agenda

12.30u: aanvang webinar
13.00u: vragen en antwoorden

Inschrijven voor dit evenement

© 2023 Ecopuur
Webdesign thinline.be