Energiezuinig verbouwen: nu al denken aan morgen


Investeren voor de toekomst

Als je je woning vandaag al zo energiezuinig mogelijk verbouwt dan verdien je die investering terug in de toekomst. Door het beperken van de warmtevraag van je woning, zal je energiefactuur een pak minder zwaar doorwegen. Wie z’n eigen energie kan opwekken is bovendien minder afhankelijk van stijgende energieprijzen.

          Energiezuinig verbouwen Ecopuur
 

Alles begint bij isolatie

Is je woning wat verouderd? Dan is de kans groot dat je bij je verbouwing aandacht zal moeten besteden aan isolatie. De normen vandaag de dag zijn immers steeds strenger.

Spouwmuurisolatie, dakisolatie, driedubbel glas, enzoverder. Je woning beter isoleren garandeert je ook een hoger wooncomfort. Een huis dat je niet voldoende kan verwarmen kan op termijn beschadigd raken door vocht of zelfs een ongezond binnenklimaat hebben door een slechte ventilatie.
 

Duurzame energietechnieken

Combineer je een doorgedreven isolatie met duurzame energietechnieken zoals een warmtepomp, zonnepanelen of een zonneboiler dan zit je als gebeiteld. Je woning heeft dankzij een goede isolatie een lagere warmtevraag en met behulp van energietechnieken kan je het verwarmen van je woning zo rendabel mogelijk maken.


Ecopuur als totaalaannemer

Wil je energiezuinig verbouwen? Klop dan zeker aan bij EcoPuur.

Hedendaagse woningen moeten niet alleen energiezuiniger gebouwd worden, ook de technieken worden steeds gesoftisticeerder. Hoe meer systemen en technieken je in je woning voorziet, hoe complexer de installatie. De technieken moeten immers goed op mekaar afgestemd worden.

Het coördineren van al deze technieken is geen eenvoudige opgave en vergt toch wel wat inzicht in wat bepaalde technieken kunnen en niet kunnen. Daarom is het ook een groot voordeel om al deze werken en installaties te laten uitvoeren door één aannemer, in samenspraak met je projectleider.

Als bouwheer kom je niet voor bouwtechnische of budgettaire verrassingen te staan. Bovendien krijg je een uitgekiend en precies op elkaar afgesteld energiesysteem, dat je optimaal laat besparen, stabiel draait en je heel veel comfort biedt.

 

Maak vrijblijvend een afspraak

Kom eens langs met je plannen en luister vrijblijvend naar ons advies.


MAAK EEN AFSPRAAK

Contacteer ons