Zonnepanelen JA Solar? Jawadde, wat ‘n rendement!

Zonnepanelen JA Solar? Jawadde, wat ‘n rendement!

Bij EcoPuur blijven we op zoek gaan naar topkwaliteit voor onze klanten. We werken samen met de allerbeste leveranciers om je te laten profiteren van duurzame en kwalitatieve hernieuwbare energie. Zo bundelen we vanaf nu de krachten met JA Solar: een topproducent van zonnepanelen.

Waarom JA Solar?

1. Panelen met het hoogste rendement

We gingen niet over één nacht ijs. Na een maandenlange screening viel de keuze op JA Solar. Simpel: omdat deze panelen een bijzonder hoog rendement én de beste prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Onze ingenieurs en energie-experten bedachten de strengste technische testen. En de JA Solar-panelen doorstonden ze allemaal con brio.

2. Een financieel gezond bedrijf

Een Aziatisch bedrijf, is dat wel betrouwbaar? Jazeker, daar steken we de hand voor in het vuur. En wij blijkbaar niet allen want JA Solar heeft het Tier-1 label: de allerhoogste score op de Tier-schaal. Dat betekent dat het bedrijf in uitstekende financiële gezondheid verkeert. Maximale zekerheid gegarandeerd dus. Belangrijk, want je zonnepanelen liggen tenslotte voor tientallen jaren op je dak.

3. Lage installatiekost

Door de kostenefficiënte productie van de zonnepanelen ligt de prijs van een JA Solar-zonnepaneel 30 euro lager dan de prijs van gewone zonnepanelen. Voor een installatie van 16 panelen bespaar je zo tot 480 euro!

Wil je weten wat JA Solar voor jou kan betekenen?
Ontdek hoeveel jij kunt besparen met de JA Solar-zonnepanelen.
Bel ons op 09/330 87 20 of vul hier je gegevens in.

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen