Zonnekaart Vlaanderen: hoe geschikt is jouw dak voor zonnepanelen of een zonneboiler?

Zonnekaart Vlaanderen: hoe geschikt is jouw dak voor zonnepanelen of een zonneboiler?

Recent kan je via het Vlaams Energieagentschap op een kaart nagaan of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen… Op zich een lovenswaardig initiatief, en zeker ook iets wat leeft, aangezien de website onmiddellijk na lanceren overbelast.

Zonnepanelen blijven deze zeker "hot" de komende jaren.

De website waar je deze kaart kan bekijken, geef ik graag mee onderaan deze blog maar lees misschien toch eerst nog even verder.

Immers, het is niet omdat er een kaart gemaakt wordt van de daken in Vlaanderen, dat je daarom ook meteen een werkende installatie hebt. Wij @EcoPuur menen dat een goede zonnepanelen-installatie enkel mogelijk is na een grondige analyse ter plaatse door één van onze energieadviseurs.

Het is pas na een experten-bezoek, dat met zekerheid kan gesteld worden welk type panelen, welk type dakhaken, welk type kabels en omvormers voor jou meest geschikt zijn.

Offertes op afstand zijn mooi als prijsindicatie, maar de zekerheid van een werkende installatie krijg je alleen als er iemand met kennis van zaken is komen kijken.

Contacteer ons dan ook via www.ecopuur.be en we komen graag eens langs, zo ben je zeker van een kwaliteitsvolle en goed werkende zonnepanelen-installatie, voor jaren…

Kijk hier voor de kaart: http://www.energiesparen.be/zonnekaart

 

zonnepanelen

geïntegreerde zonnepanelen

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen