Is er straks nog genoeg water?

Is er straks nog genoeg water?

Tot vorige week klaagden we allemaal wel eens over het mooie weer dat uitbleef en de fikse regenbuien… Maar, door de hittegolf van vorig jaar zijn de watertekorten nog altijd niet voldoende aangevuld.

Bovendien zijn de temperaturen de laatste dagen serieus de lucht in geschoten. Zwembaden worden gevuld, gras wordt besproeid, stoffige auto’s worden gewassen… Een zomerse stortbui brengt ook geen soelaas want dan kan het water immers niet in de grond dringen. Voorlopig zijn we nog “safe” maar de kans dat er straks weer een beperking komt in het gebruik van water is reëel.

Daarnaast verbruiken we met z’n allen ongeveer 114 liter water per dag, onder andere voor onze dagelijkse douche, toilet, koken en wassen.

Hoog tijd om ons te bezinnen over ons waterverbruik dus… Wat als er een systeem zou bestaan dat je huishoudelijk water zuivert tot helder water dat opnieuw kan gebruikt worden voor huis en tuin?

Met Hydraloop biedt EcoPuur alvast een revolutionair antwoord. Hydraloop is een volautomatische, zelfreinigende en onderhoudsarme waterzuiveringsinstallatie. Het systeem zuivert bad-, douche-, en wasmachinewater. Dit gezuiverde water kun je hergebruiken voor toilet, wasmachine, douche, tuin en zwembad.

Hoog tijd dus om je huis “future proof” te maken en zonder zorgen, met de voeten bengelend in het zwembad, te genieten van je groene tuin.

Meer weten? Kom naar ons Hydraloop infomoment op 12 september.

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen