EcoPuur erkend als VIBE-bouwpartner

EcoPuur erkend als VIBE-bouwpartner

EcoPuur is begaan met de natuur en elke medewerker draagt het ecologische in zich. Daarom vroeg EcoPuur om erkenning voor deze state of being.

Bouwprofessionals die het VIBE-bouwpartnerschap aanvragen moeten kunnen aantonen dat ze competent zijn binnen hun domein. We konden een hele reeks aan referentieprojecten voorleggen, die volledig volgens het boekje werden uitgevoerd en daardoor voldoen aan hun strenge criteria. Verder toonden we aan dat we ook als installateur voldoen aan de VIBE-criteria. Zo moeten we als installateur onder andere na de installatie een controle op openklemspanning en kortsluiting per serie van zonnepanelen uitvoeren, moeten we advies geven aan de klant in verband met het onderhoud en moet er een keuring uitgevoerd worden door een erkend keuringsorganisme. We behaalden tevens het RESCERT-certificaat van bekwaamheid. Dit houdt in dat EcoPuur opgeleid werd tot een betrouwbare en kwaliteitsvolle installateur van hernieuwbare energie-systemen.

We werken steeds nauw samen met de architect of het studiebureau, zoals bewezen in de realisatie van het passieve kantoorgebouw bij De Noordboom. We hebben met EcoPuur dan ook met glans de volledige erkenningsprocedure bij VIBE doorlopen en zijn daarom sinds november 2018 officieel VIBE-bouwpartner.

Samen met de andere leden van VIBE vzw, die allen hun engagement voor bio-ecologisch bouwen uitspreken, timmert EcoPuur mee aan de weg naar een milieuvriendelijke bouwsector.


vibe.be


 

 

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen